HBO Max v januári.X/Chandlertown, Sepinwall/
StoryEditor

True detective či Rick and Morty. Čo všetko prinesie január na HBO Max?

Michal Čiernik03.01.2024., 13:00h

Najväčšími januárovými lákadlami na HBO Max bude určite nová séria Rick and Morty či štvrtá séria True Detective.

Lajkuj Brainee.sk na

Január na HBO Max prinesie tradične kopec populárnych filmov, pri ktorých sa poriadne zasmeješ, poplačeš si a pri niektorých sa budeš možno aj báť.

image

VIDEO Nový trailer na pokračovanie House of the Dragon. Druhá séria sľubuje krvavý tanec drakov

Z animákov sa určite všetci tešia na siedmu sériu Ricka a Mortyho, ktorá na HBO dorazí 23. januára. Jeden z najpopulárnejších a najúspešnejších animovaných seriálov pre dospelých sa vrátil z novou sériou v ťažkom období zmien. Tou najväčšou bol odchod bývalého tvorcu seriálu a hviezdy Justina Roilanda, ktorého Adult Swim prepustil začiatkom roku 2023 po obvineniach z domáceho násilia. V tejto sérii teda po prvýkrát budeme počuť nové hlasy hlavných postáv.

Fanúšikov animovaných filmov poteší aj pridanie komédie Free Birds, ktorý priblíži ťažký život moriakov počas Dňa vďakyvzdania v Spojených štátoch. Film si môžeš pozrieť už od 1. januára.

Komédie

19. januára príde na platforma tretia a posledná séria komediálneho seriálu Sort Of. Seriál sleduje cestu Sabi Mehboob, mileniála s premenlivým pohlavím, ktorý sa pohybuje v rôznych identitách od sexy barmanky v LGBTI+ bare cez najmladšie dieťa v početnej pakistanskej rodine až po rodiča hipsterskej rodiny v centre mesta. Sabi si prejde zmenou v každom v každom aspekte svojho života, od pohlavia cez lásku, sexualitu až po rodinu a kariéru.

A ak ťa bavia šialené komédie, určite si pozri kultovú klasiku Road Trip a Road Trip 2. Šialená študentská cestu plnú sexu, trapasov a nevysvetliteľných situácií je na HBO Max od začiatku mesiaca. A ak ti ani toto nebude stačiť, platforma zaradila do svojho zoznamu aj Ted 2.

Romantika

Január na HBO nezabudol ani na romantické duše a sprístupnil hneď niekoľko romantických klasík. V romantickej komédii Everybody Wants to Be Italian z roku 2007 rozbúši srdce každej žene Jay Jablonski v úlohe Jakea Bianskiho. Dakota Johnson potom pre zmenu pohladí oko každého muža vo filme Date and Switch z roku 2014.

A keďže vieme, že romantiky nikdy nie je dosť. Do tretice ti ponúkame romantický trojuholník medzi Pierceom Brosnanom, Jessicou Alba a Salmou Hayek vo filme Some Kind of Beautiful.

Akcia

Najväčším ťahákom celého januára na HBO Max je však nepochybne pokračovanie kultového seriálu True Detective. True Detective: Night Country je štvrtá séria tejto fenomenálnej série, ktorá stavia detektíva Danversa a Navarra do ťažkej situácie, keď záhadne zmizne osem robotníkov z aljašského výskumného centra. Dvojica sa musí sama postaviť temnote, ak chce vyriešiť záhadu a zachrániť nezvestných. Night Country bude vychádzať každý týždeň od 15. januára

Zimomriavky ti na HBO Max spôsobí novopridaný horor natáčaný z pohľadu prvej Karanténa. Pre fanúšikov trochu menej krvavého sci-fi pridala platforma prvých desať filmov z nesmrteľnej série Star Trek. Ešte väčší klasici si zase zgustnú na celej sérii RoboCop.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 07:57