V kine v Brazílii sa strhla bitka.New York Post, Pop Crave/Youtube, Twitter
StoryEditor

VIDEO Bitka medzi ženami na filme Barbie. Dôvodom bolo dieťa, ktorému matka v sále dovolila otravnú vec

Nikola Michalkova26.07.2023., 14:00h

V brazílskom kine sa strhla bitka dvoch žien. Jedna z nich totiž nechala svoje dieťa pozerať video na maximálnej hlasitosti, to, samozrejme, rozzúrilo divákov.

Lajkuj Brainee.sk na

Film Barbie dorazil do kín a spustil poriadne ružový ošiaľ. Mnoho ľudí sa chystá na nový trhák do kín, sociálne siete zaplavila ružová. Až na jeden incident, ktorý sa odohral v Brazílii počas záverečných titulkov tohto ružového filmu. V kine sa strhla bitka dvoch žien a príčinou malo byť dieťa, ktoré pozeralo na mobile video.

image

Barbie pobláznila TikTok. Influenceri sa natáčajú pri jedení ružových cestovín, môžeš si dať aj Kenove hranolky

Bitka v kine

V brazílskom kine sa strhla bitka dvoch žien, ktorú natočil jeden návštevník a pridal to na TikTok. Bitke mala predchádzať slovná prestrelka. Situácia sa vyhrotila a na videu môžeme vidieť, ako žena kráča hore po schodoch a strká do inej ženy, ktorá spadne medzi sedačky. Môžeme tiež vidieť muža, ktorý sa snaží ženy držať od seba, aby sa situácia ešte viac nezhoršila. Bitka našťastie skončila tak rýchlo, ako začala a všetci sa bez väčšej ujmy rozišli, uvádza sa na portáli LadBible.

Používatelia preložili hádku do angličtiny, vďaka čomu môžeme vidieť, že dôvodom celej hádky a následnej bitky bolo dieťa, ktoré malo počas filmu zapnuté video na Youtube na maximálnej hlastosti. A vieme si predstaviť, že to dokáže naozaj vyrušovať. Jednej návštevníčke sa to, samozrejme, nepáčilo, pretože do kina sa takéto správanie naozaj nehodí. Predsa len, nikto si nekúpil lístok na Barbie, ktorý by sprevádzal hlasný zvuk z videa na Youtube. Nemusela to síce hneď riešiť takto, ale na druhej strane, jej nespokojnosť aj celkom vieme pochopiť.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 20:29