.20th Century Studios/
StoryEditor

VIDEO Futurama je späť! Na premiéru po desiatich rokoch láka novým trailerom

Michal Čiernik28.06.2023., 10:30h

Od posledného letu lode Planet Express ubehlo už 10 rokov, ale Fry, Leela a Bender sa vracajú v podarenom traileri, aby fanúšikov nabudili na nové diely.

Lajkuj Brainee.sk na

Necelý mesiac pred premiérou nových častí Futuramy, vydala stanica Hulu prvý trailer na tento zábavný seriál. Pred pár mesiacmi sme vám priniesli pohľad na prvý teaser a dátum premiéry, teraz streamovacia platforma navnadila divákov poriadnym dvojminútovým trailerom.

Šialený trailer, tak ako sme u Futuramy zvyknutí, nám ukázal neuveriteľnú cestu známeho tímu Planet Express, ktorá sa bude musieť vyrovnať s novými svetovými problémami. Ani ich neobíde pandémia či kríza kryptomien.

Viac o novej sérii sa dozvieš z oficiáloneho zhrnutia: „Po krátkej 10-ročnej prestávke sa Futurama triumfálne vynorila z kryogénnej komory s kompletným pôvodným obsadením a nedotknutým satirickým duchom. V desiatich úplne nových epizódach 11. série si každý nájde niečo pre seba. Noví diváci budú môcť bez problémov začať pozerať teraz, zatiaľ čo dlhoroční fanúšikovia spoznajú rozuzlenie desaťročia trvajúcich záhad - vrátane vývoja epického milostného príbehu Frya a Leely, záhadného obsahu Nibblerovho smetného koša či tajnej histórie zlého Robota Santu. Medzitým sa však budú musieť vysporiadať s novou pandémiu, ktorá v meste vypukla.“

image

Netflix spustil platformu Streamberry z novej epizódy Black Mirror. Umožní ti vytvoriť si vlastný seriál so svojou postavou

Tvorca seriálu Matt Groening povedal, že je nadšený z vyhliadky na návrat seriálu. „Je pre nás skutočnou cťou oznámiť triumfálny návrat Futuramy, kým nás opäť nezrušia,“ prezradil. Spolu so seriálom sa má vrátiť aj celé pôvodné obsadenie na čele s Johnom DiMaggiom v úlohe Bendera.

Nová sezóna Futuramy bude debutovať na Hulu 24. júla. Prvých desať epizód bude vychádzať postupne každý týždeň.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 20:11