Oscary 2023Netflix, A24
StoryEditor

Oscary 2023: Pozreli sme sa, na ktorých streamovacích platformách si môžeš pozrieť väčšinu ocenených filmov

Miroslav Kamody14.03.2023., 13:00h

Zlaté sošky si odniesli mnohé skvelé filmy, ktoré sa oplatí vidieť. Pozreli sme sa, kde tak môžeš urobiť.

Lajkuj Brainee.sk na

RRR

Príbeh z koloniálnej Indie získal sošku pre najlepšiu pôvodnú skladbu, ktorá počas galavečera zaznela aj naživo a rozprúdila energiu v sále. Ako sme už spomínali vyššie, Netflix dominoval a preto ťa asi neprekvapí, že snímku si mohol nájsť práve tu. Momentálne však na platforme film nie je dostupný, vieš si však nastaviť pripomenutie, keď sa objaví.

Top Gun: Maverick

Akčný návrat po rokoch spolu s Avatarom naštartoval kiná po celom svete. Tom Cruise čoby pilot stíhačky priniesol výnimočnú akčnú jazdu a jeden z najlepších minuloročných filmov. Pozrieť si ho celý môžeš na najnovšej platforme SkyShowtime.

The Whale

Výnimočný comeback herca Brendana Frasera sa na oscaroch zavŕšil ziskom sošky za najlepší mužský herecký výkon vo filme The Whale (Veľryba). Ten nateraz v ponuke streamovacích platforiem nenájdeš, no pokiaľ si z Bratislavy, pozrieť si ho môžeš už tento piatok (17. marec) v kine Nostalgia.

The Boy, the Mole, the Fox and the Horse

Krátkometrážny animák získal Oscara za burácajúceho potlesku. Dozvedieť sa, prečo sa dočkal takých ovácií, môžeš vďaka Apple TV+, kde sa tento výnimočný príbeh už nejaký ten piatok nachádza. 

Navalny

Režisér Daniel Roher predstavuje život a dielo ruského opozičného vodcu Alexeja Navalného, ktorý si po rokoch odhaľovania korupcie vytvoril mocných nepriateľov, vrátane prezidenta Vladimíra Putina. Nájdeš ho v ponuke streamovacej platformy HBO Max.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. máj 2024 11:29