Záber z filmu Fast X (Rýchlo a zbesilo 10)Universal Pictures
StoryEditor

Rýchlo a zbesilo sa vracia do kín s desiatou časťou. V traileri sa vracajú známe tváre, rodina aj tona akcie

Miroslav Kamody11.02.2023., 09:30h

Priprav sa na nekončiacu akciu, rodinné puto, veľké problémy a dramatickú atmosféru, ktorá predznamenáva koniec jednej z najúspešnejších filmových sérií v histórii kinematografie.

Lajkuj Brainee.sk na

Sériu Rýchlo a zbesilo buď miluješ, alebo z celého srdca nenávidíš. Nemôžeme jej však uprieť fakt, že je popkultúrnym a blockbusterovým fenoménom. Séria je ôsmou najziskovejšou filmovou franšízou, pričom jej tržby sa ťahajú s siedmim miliardám.

To je, pre lepšiu predstavu, viac ako zarobila celé séria DC Extended Universe či Transformes. Aj preto sme blížiacu sa desiatu časť Fast X nemohli opomenúť v zozname najočakávanejších filmov roka. A teraz konečne dostávame aj trailer.

image

23 najočakávanejších filmov roka 2023. Návrat Indiana Jonesa, komiksovky, druhá časť Duny či Rýchlo a Zbesilo 10

Rodina, rodina, rodina...

Ten, okrem toho, že je poriadne dlhý, je pretkaný akciou a samozrejme rodinou. Čaká nás bláznivá dráma, ktorá sa stala synonymom pre túto sériu trhákov pod vedením Vina Diesela, píše portál Collider.

Keďže rodiny nie je nikdy dosť, vo filme budeme sledovať bratský konflikt medzi Domom a Jakobom Torettom, ktorého si opäť zahrá John Cena. Ako súčasť rodiny sa po novom objaví aj Rita Moreno ako Domova babička.

Začiatok konca

Hlavným záporákom celého filmu by však mal byť Jason Momoa (Aquaman), ktorý sa v prvej ukážke nezastaví prakticky pred ničím. Vracia sa takmer celé osadenstvo, pričom Diesel sa snaží presvedčiť aj The Rocka, aby si v poslednom filme zopakoval rolu Hobbsa.

Fast X je totiž len prvým z dvojice filmov, ktoré túto sériu definitívne uzavrú. Na cestovanie do vesmíru to nateraz nevyzerá, no trailer neukázal všetky tromfy filmu, všakže. Premiéry sa v slovenských kinách dočkáme už 18. mája.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. máj 2024 02:20