Záber z filmu John Wick: Chapter 4Lionsgate/
StoryEditor

John Wick sa vracia v nadupadom traileri pre štvrtý film. Keanu Reeves medzitým v Prahe nakrúca spin off Ballerina

iDnes.czMiroslav Kamody11.11.2022., 13:30h

John Wick sa vracia a vesmír okolo neho sa poriadne zväčšuje. Budúci rok sa dočkáme nielen nového seriálu, ale aj filmu, ktorý sa aktuálne nakrúca v Prahe.

Lajkuj Brainee.sk na

Príbeh Johna Wicka je v Hollywoode plnom remakov, rebootov či prequelov absolútnym unikátom. Akčný film s neznámym novým hrdinom sa totiž stretol s gigantickým úspechom, okolo ktorého sa teraz rozširuje celé vlastné prepojené univerzum. A to je niečo, po čom túži každé filmové štúdio.

Z vyslúžilého nájomného vraha v podaní Keanu Reevesa, ktorý sa do akcie vráti po tom, čo mu zabijú psa, sa stal celosvetovo hľadaný štvanec. To všetko je zabalené v štýlovom akčnom vizuáli, ktorí si ľudia zamilovali. Na konci tretej časti s podtitulom Parabellum sa polomŕtvy John Wick rozhodne uzavrieť pakt s The Bowery King proti High Table.

image

Slováci vytvorili hru z obdobia 2. svetovej vojny. Budeš v nej loviť nacistov a spoznáš menej známu históriu

Nový nepriatelia

Trailer pre štvrtý film odhaľuje nových nepriateľov a pravidiel v biznise. John sa spojí s Winstonom, aby zistil informácie o novej hlave organizovaného zločinu. Ten vystupuje pod menom markíz de Gramont. Ak chce John Wick konečne svoj pokoj a očistenie mena, bude musieť pristúpiť na jeho pravidlá.

V traileri vidíme, že sa okrem veľkých amerických miesto pozrieme napríklad aj do Paríža či púšte. Wick má pred sebou ďalšie dobrodružstvo, ktoré ho môže buď stáť život, alebo slobodu. Nechýba poriadna akcia, intrigy a napätie, ktoré sú pre túto filmovú sériu typické. V slovenských kinách sa premiéry dočkáme už 23. marca budúceho roku.

John Wick v Prahe

Americký herec Keanu Reeves je medzitým v Prahe, v pondelok tu začal natáčať akčný thriller Ballerina. V ňom spoločne s ním bude hrať aj herečka Ana de Armas, ktorá je už tiež v českej metropole, píše portál iDnes.cz. Už cez víkend hercov objavili v jednej zo žižkovských reštaurácií fanúšikovia. Natáčanie má podľa dostupných informácií trvať až do februára budúceho roka.

Podľa serveru Prague Reporter sa má natáčať napríklad pri hoteli Opera na Těšnove alebo na Masarykovej stanici. Filmári okrem Prahy plánujú scény aj v ďalších mestách. Počíta sa s tým, že natáčanie v Česku potrvá tri mesiace do 5. februára budúceho roka.

Prítomnosť Reevesa v Prahe cez víkend zaznamenali fanúšikovia. Herec šiel povečerať do žižkovskej reštaurácie Taiko Ramen, kde sa odfotil s personálom aj hosťami, ktorí zdieľali svoje snímky na sociálnych sieťach. Podľa serveru ComicBook bude film Ballerina vychádzať z predchádzajúceho trháku John Wick: Kapitola 3 – Parabellum.

Filmy a seriály

V ňom hral Reeves hlavnú úlohu zabijaka Johna. Tentoraz by malo ísť o dianie okolo Johnovej adoptívnej matky, ktorá je na čele ruskej baletnej školy, ktorá slúži ako zásterka na výcvik elitných zabijakov. Reeves nie je v Česku prvýkrát. Herec sa totiž netají svojim nadšením pre motorky, fanúšikovia ho preto môžu pravidelne vídať v Brne na závodnom okruhu.

Okrem tohto spin offu by sme sa budúci rok mali dočkať aj seriálu s názvom The Continental. Vyzerá to tak, že príbehov okolo Johna Wicka bude len a len pribúdať. Štúdio Lionsgate totiž už dávnejšie potvrdilo, že dalo zelenú aj piatemu pokračovaniu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:46