Thor: Love and ThunderYoutube/marvel Entertainment/
StoryEditor

Štvrtý Thor ukázal nový trailer. Uvidíš v ňom skvelého záporáka aj nahého hlavného hrdinu

Miroslav Kamody24.05.2022., 10:30h

Thor v podaní Chrisa Hemswortha je späť! Tešiť sa môžeme na kopu humoru, akcie a prekvapivo aj nahoty.

Lajkuj Brainee.sk na

Premiéra štvrtého Thora s podtitulom Love and Thunder (Láska a hrom) sa už nezadržateľne blíži. 7. júl je skutočne za rohom, a preto sa naplno rozbieha mediálna kampaň, ktorej súčasťou je aj nový trailer. Ten ukázal množstvo skvelých scén, prvých záberov nového záporáka a prekvapivo taktiež nahého Thora.

Základným pilierom celého filmu by malo byť hľadanie nového zmyslu života, keďže Thor chce po udalostiach z predchádzajúcich filmov doslova zakopať vojnovú sekeru. Aj preto bude zrejme chcieť na začiatku filmu urobiť dojem na Strážcov galaxie.

image

Žijú mimo sociálnych sietí. Tieto mená šoubiznisu by si na nich hľadal márne

Ženský Thor

Nasledujúce udalosti však ukážu, že existuje ženská verzia Thora, ktorou nie je nik iný, ako Jane Foster (Natalie Portman). Tá podľa synopse „nevysvetliteľne ovláda magické kladivo Mjolnir.” Na scéne sa však objaví Gorr the God Butcher v podaní Christiana Balea s jasným cieľom, ktorý prinúti Thora opäť bojovať.

Vo filme navštívime aj marvelovskú verziu Olympu na čele so Zeusom v podaní Russella Crowa. Bude zaujímavé sledovať, ako si grécky boh blesku a hromu bude rozumieť so svojou verziou zo severskej mytológie. Jedno je však isté - MCU Zeus miluje zlato a Olymp vyzerá ako príliš dokonalé miesto na to, aby prežilo Gorrov hnev.

Boh blesku vyzlečie boha blesku

Okrem toho však Thor nebude na mieste príliš vítaný, čo nakoniec spôsobí, že pred gréckym bohom bude stáť úplne nahý. O humor vo filme rozhodne nebude núdza. Koniec koncov, práve Taika Waititi, režisér a predstaviteľ Korga v jednom, dodal Thorovi „šťavu” tým, že v predchádzajúcom filme (Thor: Ragnarok) ubral na vážnosti a pridal zábavné prvky.  

Vracia sa množstvo postáv z predchádzajúcich filmov, medzi nimi aj Valkýra (Tessa Thompson), ktorá je prvou hlavnejšou LGBT postavou v rámci Marvel Cinematic Universe. Chýbať nebudú ani členovia Strážcov Galaxie a prekvapivo ani lietajúce kozy, ktoré nesú „pirátsku” loď.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 21:04