Disney/Marvel Entertainment
StoryEditor

Eternals od Marvelu sa predstavujú v novom traileri. Priprav sa na komiksovku, aká tu ešte nebola

Miroslav Kamody20.08.2021., 16:00h
Lajkuj Brainee.sk na

Marvel ide ako píla. Už o niekoľko dní sa dočkáme snímky Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), no už koncom októbra dorazí z dielne najúspešnejšej filmovej franšízy ďalšia komiksová snímka s názvom Eternals.

Tí prišli na Zem pred 7-tisíc rokmi, aby ju pomohli ochrániť pred bytosťami nazývanými Celestials. Nejasnou otázkou však bolo, ako sa Marvel popasuje s tým, prečo mimoriadne mocnú a inteligentnú rasu nezapojil do bojov s Thanosom. Aj na to sa snaží odpovedať finálny trailer, ktorý nájdeš na konci článku. 

Práve návrat polovice zmiznutej populácie po Hulkovom lusknutí bude zrejme najväčší problém, ktorý môže spôsobiť apokalypsu. A to už je niečo, čo Eternals nemôžu nechať len tak. Problémom však je, že v priebehu tisícročí sa hrdinovia roztrúsili po celej planéte a teraz majú minimum času na to, aby sa opäť zjednotili.

Zo záberov je vidieť, že nás čaká komiksovka, aká tu ešte nebola. O réžiu sa postarala Chloé Zhao, čerstvo ocenená Oscarom, ktorá trvala na tom, aby sa čo najviac scén neodohrávalo pred green screenom, čo je patrične vidieť už v ukážke.

Marvelovka o humanoidnej rase Eternals sa odohráva tisíc rokov a sleduje skupinu nesmrteľných hrdinov, ktorí musia spojiť sily v boji proti najstaršiemu nepriateľovi ľudstva, proti Deviantom. Predstavia sa nám herecké hviezdy ako Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Gemma Chan, Lauren Ridloff či Don Lee. Tento trhák si môžeš pozrieť už v novembri. Marvelovka o humanoidnej rase Eternals sa odohráva tisíc rokov a sleduje skupinu nesmrteľných hrdinov, ktorí musia spojiť sily v boji proti najstaršiemu nepriateľovi ľudstva, proti Deviantom. Predstavia sa nám herecké hviezdy ako Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Gemma Chan, Lauren Ridloff či Don Lee. Tento trhák si môžeš pozrieť už v novembri. facebook.com, csfd.cz

​Vo filme sa predstaví nadupadné herecké osadenstvo. Medzi nimi aj Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Salma Hayek či Angelina Jolie. Kit Harington stvárni Danea Whitmana, čiže by sme sa mali dočkať aj postavy s názvom Black Knight. 

Zaujímavosťou je, že Gemma Chan si zahrala už v Captain Marvel, a to Minn-Ervu, členku rasy Kree. Kevin Feige, hlava Marvel Studios si však za svojim rozhodnutím stojí. Povedal, že sa snažili vybrať najlepšiu možnú predstaviteľku postavy menom Sersi.

Premiéry Eternals v slovenských kinách sa dočkáme 28. októbra tohto roku. Posledným tohtoročným filmom zo sveta Marvel Cinematic Universe potom v decembri bude Spider-Man: No Way Home. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 09:18