YouTube/Marvel Entertainment
StoryEditor

Prvý ázijský hrdina od Marvelu v novom brutálnom traileri. Vo filme sa objaví aj záporák z Hulka

Miroslav Kamody25.06.2021., 11:00h
Štúdio Marvel nám naservírovalo nové zábery z očakávaného filmu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. A nechýbajú medzi nimi aj prekvapivé odhalenia.
Lajkuj Brainee.sk na

Zatiaľ čo seriálová časť Marvel Cinematic Universe na Disney+ je na nezastavenie, väčšina fanúšikov túžobne očakáva nové filmové projekty.

Pre pandémiu niekoľkokrát odkladaná sólovka Black Widow dorazí do kín začiatkom júla a už v septembri sa dočkáme prvého ázijského superhrdinu od Marvelu vo filme Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Shang-Chiho stvárni Simu Liu a záporákom by mal byť Mandarin. S tým sme sa už stretli v Iron Manovi 3, vtedy ale išlo o podvodníka.

V centre diania bude zločinecká organizácia The Ten Rings. Podľa traileru by sme však mali vidieť aj samotné prstene, ktoré nositeľovi dávajú podobnú magickú moc, akou disponuje Doctor Strange.

Nový trailer nám konečne ukázal niečo viac z deja, i keď hudba použitá v ukážke nemusí sadnúť každému. Je však isté, že nás čaká skvele namiešaný mix bojových umení, nových druhov mágie v MCU a samozrejme aj prepojenie s moderným svetom, keďže Shang-Chi by sa mal odohrávať niekedy medzi rokmi 2023 - 2024.

To znamená, že to bude určite po udalostiach z Avengers: Endgame a zároveň v približne rovnakom čase ako Spider-Man: Far From Home. Veľkým prekvapením traileru bolo odhalenie Abominationa, záporáka z prvého Hulka z roku 2008.

O ňom bolo doteraz v MCU úplne ticho a je vysoko pravdepodobné, že udalosti v Shang-Chim nastavia smerovanie tejto zápornej postavy, ktorú stvárnil Tim Roth, aj do seriálu She-Hulk. Ten si svoju premiéru odbije v roku 2022 na Disney+.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 05:42