HaloTwitter/Portallos
StoryEditor

Vojna s mimozemšťanmi v epickom vesmíre. Sleduj prvý trailer na sci-fi seriál podľa hry Halo

Ondřej ZachiDnes01.02.2022., 16:30h
Po decembrovom teaseri sa môžeme konečne pozrieť na prvý poriadny trailer z pripravovaného sci-fi seriálu Halo: The Series.
Lajkuj Brainee.sk na

Supervojak. Hrdina. Sparťan. Posledná nádej ľudstva, ikonický Master Chief, ktorého dobre poznajú hráči počítačových hier, sa v najnovšom seriáli bude stretávať s inváziou mimozemšťanov združených pod alianciou Covenant.

Premiéru bude mať 24. marca na platforme Paramount+, v úlohe Master Chiefa sa predstaví Pablo Schreiber.

Seriál sa nebude úplne držať hry

Trailer vyzerá naozaj nadupane. Mierne rozpaky medzi fanúšikmi vzbudilo akurát stvárnenie umelej inteligencie Cortany, ktorá vôbec nevyzerá ako v hrách a navyše nie je ani modrá.

Hoci sa môžeme tešiť na všetky známe náležitosti zo sveta Halo, tvorcovia už potvrdili, že seriál sa nebude držať kánonu a namiesto toho si vytvorí vlastný, označovaný ako „Halo Silver Timeline“.

„Máme určitý kontext a perspektívu, ktorá sa líši od niektorých príbehov, ktoré sme zažili alebo o ktorých sme čítali v hrách,“ povedala Kiki Wolfkill, ktorá dohliada na značku Halo naprieč platformami.

Čo sa hier týka, posledný diel nazvaný Halo Infinite vyšiel vlani v decembri. Microsoft sa už stihol pochváliť, že štart hry je najúspešnejší v histórii značky Halo, na čom sa však podieľa aj fakt, že hra bola hneď v deň vydania dostupná v predplatnom Game Pass. Aj tak však Halo prispelo k rekordnej vianočnej sezóne Xboxu.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 05:39