Instagram/Rupertgintworld
StoryEditor

Môžu fanúšikovia jasať? Rupert Grint priznal, že by sa vrátil na plátna ako Ron. Má však jednu podmienku

som21.01.2022., 14:00h
Chris Columbus, režisér prvých dvoch dielov série filmov o Harrym Potterovi, nedávno prejavil záujem o réžiu filmovej adaptácie Harryho Pottera a prekliateho dieťaťa. Rupert Grint priznal, že by sa v nej úlohy Rona zhostil.
Lajkuj Brainee.sk na

Vďaka dokumentu Harry Potter 20 rokov filmovej mágie: Návrat do Rokfortu bol pre potterheads začiatok nového roka 2022 veľkolepý. Zdá sa, že šťastena je tento rok naklonená na ich strane. Hviezda Harryho Pottera Rupert Grint nedávno priznal, že by si zopakoval svoju rolu Rona Weasleyho, ak by sa ostatní členovia hereckého obsadenia vrátili a natočili by filmovú adaptáciu divadelnej hry Harry Potter a Prekliate dieťa.

Zvažuje novú adaptáciu

33-ročný herec, ktorý sa nedávno stretol s kolegami z filmu Návrat do Rokfortu, sa objavil v relácii Good Morning Britain, kde sa ho moderátor opýtal, či si vie prestaviť, že by opäť stvárnil Rona vo filmovej adaptácii Prekliatého dieťaťa.

Jeho otázka nebola výstrelom do tmy. V novembri 2021 Chris Columbus, režisér prvých dvoch dielov série filmov o Harrym Potterovi, prejavil záujem o réžiu filmovej adaptácie Harryho Pottera a prekliateho dieťaťa, s tým, že jeho zámer je, aby si hlavní herci zopakovali svoje úlohy.

Vrátil by sa ako Ron

Rupert, ktorý sa objavil na obrazovke v čierno-hnedom saku a bielou košeľou, odpovedal na otázku moderátora: „Ak by to urobili ostatní, myslím, že áno. Neviem si predstaviť dôvod, prečo by som nemal záujem zahrať si Rona, milujem tú postavu, milujem ten svet.“

„Je to obrovská časť môjho života. Pociťujem akýsi zvláštny druh vlastníctva nad Ronom. Aj keď to bolo skutočné vzrušenie, keď som videl, ako postavu prevzal niekto iný.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 16:02