facebook.com/Al Jaras Magazine, pinterest.com
StoryEditor

Tak títo poriadne zapadli prachom! Mali našliapnuté k skvelej hereckej kariére, teraz o nich nepočuť. Čo s nimi je?

ros14.10.2021., 14:00h
Niektoré hviezdy zničila závislosť, iné sa stiahli do úzadia, pretože bojovali s depresiami. Filmy či seriály, ktoré natočili, sú však dodnes známe a diváci ich aj po mnohých rokoch obľubujú.
Lajkuj Brainee.sk na

Jennifer Grey

Najväčšiu slávu jej priniesol romantický film z roku 1987 Hriešny tanec, kde si zahrala spolu s Patrickom Swayzem. Podľa portálu Screen Rant sa stala tanečná snímka jednou z najúspešnejších tej doby. Celosvetovo zarobila až 170-miliónov dolárov.

Jennifer Grey bola v 80. rokoch skutočnou hviezdou, objavila sa aj vo filmoch ako Vražda na Broadwayi, Sladká pomsta alebo Portréty nevinnosti. Časom však aj ona prepadla plastikám a keď si ľahla pod nôž, filmové ponuky začali ubúdať. S jej upraveným nosom ju totiž nikto nespoznával. 

Brendan Fraser

Kanaďan sa v 90. rokoch preslávil filmami ako Múmia, George, kráľ džungle či Príchod z minulosti. Neskôr sa objavil aj v rôznych pokračovaniach Múmie, v komédii Zmluva s diablom alebo v dobrodružnom filme Cesta do stredu zeme. 

V roku 2018 sa vyjadril, že v Hollywoode patrí medzi "Čiernu listinu", uvádza portál Nine. Vraj ho sexuálne napadol bývalý prezident Hollywoodskej asociácie zahraničnej tlače, po čom sa stiahol z očí verejnosti. Odvtedy údajne trpel depresiami, neskôr sa musel liečiť sedem rokov. Brendan sa však svojej hereckej kariéry nechce vzdať, tento rok s ním vyšiel kriminálny triler No sudden move. Okrem toho si zahral ešte niekoľko menších úloh.

Brendan sa však svojej hereckej kariéry nechce vzdať, tento rok s ním vyšiel kriminálny triler No sudden move Brendan sa však svojej hereckej kariéry nechce vzdať, tento rok s ním vyšiel kriminálny triler No sudden move facebook.com/Old Good Vibes, instagram.com/brendan__fraser

Lindsay Lohan

Americká herečka sa stala skutočnou celebritou po tom, čo si zahrala v úspešnom remaku filmu Pasca na rodičov (1998) ešte ako dieťa, uvádza portál Living Alot. Neskôr ju preslávili filmy ako Len trošku šťastia, Strelený piatok či Protivné baby. Naposledy sme ju mohli zazrieť vo filme The Canyons v roku 2013, či o rok neskôr v epizóde seriálu Dve baby na mizine, no tiež si zahrala v druhej sérii sitkomu Sick Note.

Nakoniec aj ona prepadla rôznym návykovým látkam, pričom absolvovala niekoľko neúspešných liečení. Nedávno však predstavila svoj veľký comeback. Tešiť sa na ňu môžeme v romantickej komédii z dielne Netflixu, kde stvárni rozmaznanú dedičku hotela, uvádza lifestylový web Variety.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsey Lohan (@lindsayy_lohan)

Amanda Bynes

Aj známu hviezdu tínedžerských filmov nakoniec dostala závislosť. Dnes už 35-ročnú Amandu Bynes poznáme z komédií ako Super náhradník, Čo to dievča chce?, Stroskotaná láska či Snehulienka to má v paži. Nakoniec ju obvinili z rôznych menších trestných činov, akými boli napríklad prechovávanie marihuany, falšovanie dôkazov či bezohľadné ohrozenie. Údajne totiž vyhodila bongo z okna vo svojom byte v New Yorku, uvádza portál Entertainment Weekly.

Rok predtým uviedla, že by sa chcela venovať módnemu návrhárstvu, potom ju však zadržala polícia. Nakoniec sa musela hospitalizovať na psychiatrii, keďže bojovala so závislosťou na drogách. Tie ju úplne zmenili. Minulý rok sa na Instagrame pochválila zásnubami, jej životnou láskou sa stal americký herec Paul Michael, píše US Magazine.

Aj známu hviezdu tínedžerských filmov nakoniec dostala závislosť Aj známu hviezdu tínedžerských filmov nakoniec dostala závislosť instagram.com/amandabynesnews, instagram.com/spoiledflck

Charlie Sheen

Preslávili ho rôzne škandály a kuriozity, takisto ho však dobehla závislosť od alkoholu. Milovník žien a známy búrlivák v roku 2015 priznal, že má HIV, ktoré mu diagnostikovali štyri roky predtým. Seriál Dva a pol chlapa, kde si zahral hlavnú úlohu, sa stal skutočne populárnym po celom svete. A rozhodne si to nechal aj poriadne zaplatiť. Charliemu Sheenovi seriál v rokoch 2010 až 2011 vynášal takmer dva milióny dolárov. 

Zničila ho choroba, alkohol, drogy a veľmi zlý životný štýl. V poslednej dobe sa dostal do povedomia verejnosti aj vďaka svojej dcére, tínedžerke Sami Sheen. Tá obvinila mamu, že ju uväznila v dome plnom nešťastia a hrubosti, uvádza portál Page Six. Jej matka to však odmieta. Tvrdí, že svoju dcéru veľmi ľúbi. Sami sa však aj tak presťahovala k otcovi. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Sheen (@charliesheen)

Macaulay Culkin

Obľúbenú komédiu Sám doma milujú davy fanúšikov ešte aj dnes. Macaulay Culkin sa vďaka týmto vtipným sériám preslávil, no po rokoch ho zničila závislosť. Aj keď o ňom médiá neustále píšu, on sa už hereckej kariére veľmi nevenuje. 41-ročný herec sa naposledy objavil v komediálno-dramatickom filme Changeland.

Ako dospelý mal Macaulay Culkin príliš veľa problémov: obe sestry mu zomreli, rozviedol sa so svojou manželkou, stal sa závislým na antidepresívach. Teraz pracuje ako DJ a občas účinkuje v menších filmových projektoch. Má aj vlastnú kapelu s názvom The Pizza Underground, uvádza portál Brightside.

Ani herec z obľúbených filmov Sám doma sa nevyhol závislosti (ilu) Ani herec z obľúbených filmov Sám doma sa nevyhol závislosti (ilu) facebook.com/MoAv, instagram.com/culkamania

Olsenky

Dvojičky Mary-Kate a Ashley sa preslávili už od útleho detstva. Prvýkrát sa pred kamerou objavili ako deväť mesačné. Zahrali si v rôznych filmoch a televíznych reláciách, väčšinou obe spoločne. Dnes už 35-ročné sestry prestali účinkovať po dosiahnutí plnoletosti, odvtedy sa objavili už len v niekoľkých hereckých úlohách. Obe zničila závislosť, bojovali s anorexiou, alkoholom či drogami. 

Neskôr sa stali módnymi návrhárkami a vydávali vlastnú kolekciu oblečenia. Momentálne žijú mimo sveta šoubiznisu, utiahli sa skôr do úzadia. Ashley sa vydala za 59-ročného finančníka Richarda Sansa, Mary-Kate sa už stihla rozviesť s bratom bývalého francúzskeho prezidenta, Oliverom Sarkozym.

Dvojičky Mary-Kate a Ashley sa preslávili už od útleho detstva (ilu) Dvojičky Mary-Kate a Ashley sa preslávili už od útleho detstva (ilu) Instagram.com/nowheresastory, Facebook.com/KY Ana

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 16:37