Xbox predstavil množstvo herných noviniek.X/Lordsgamingnet, Diablo/
StoryEditor

Nový Indiana Jones, Doom či Age of Mythology. Xbox predstavil herné novinky, prinášame TRAILERY

Ondřej MartinůiDnes.cz10.06.2024., 12:30h

Tradičná veľká letná konferencia Xboxu odhalila celý rad noviniek a pridala informácie o už predstavených hrách. Môžeš si pozrieť zábery z nového Doomu, Gears of War aj Dragon Age.

Lajkuj Brainee.sk na

Už niekoľko rokov je letná konferencia Xboxu v podstate istotou a svetlým bodom pre fanúšikov „zeleného tímu“, kde sa dozvedia nové informácie o chystaných tituloch.

image

Slovák pracuje na novej hre zo slovanskej mytológie. Za posledný mesiac s ňou vyhral dve prestížne ocenenia

Tohtoročnú akciu odštartovali naozaj vo veľkom štýle. Prvým trailerom, ktorý vypustili, bol totiž Call of Duty Black Ops 6. Aj z tohto môžeme vidieť, že značka ako nováčik v portfóliu Xboxu je naozaj veľmi dôležitá.

Kampaň má byť tentoraz rozsiahla a sľubuje nové možnosti pohybu, napríklad šprintovanie do ďalších smerov. Nové Call of Duty sa tu objavia 25. októbra.

Doom

Doom je späť, ale trochu inak, než by sme čakali. Novinka s podtitulom The Dark Ages totiž nemá sci-fi tematiku, ale ide o fantasy svet. V duchu predchádzajúcich titulov sa však stále môžeš tešiť na hordy démonov a iných príšer, ktorým budeš môcť odstreliť hlavu či kosiť končatiny. Hrdina novo dostane aj multifunkčný štít. Hry sa ale dočkáme až budúci rok.

Vo fantasy svete ešte zostaneme. Ozvala sa totiž aj novinka od Bioware, Dragon Age: The Veilguard. Trailer priblížil rozmanitú selekciu herných hrdinov, fantasy akciu a tiež približný dátum vydania: jeseň 2024.

Chýbať nemohli ani zábery z nového rozšírenia na World of Warcraft, ktoré však Xbox odštartoval aj starými známymi filmami z predchádzajúcich rozšírení. Expanzia The War Within dorazí 26. augusta.

Rozšírenie pre Starfield

Xbox samozrejme pripomína aj minuloročný Starfield. V rozšírení Shattered Space na teba bude čakať nielen nový príbeh a postavy, ale aj lokácie a výbava. Za kormidlo kozmických lodí sa v Shattered Space budeš môcť vrátiť tento rok na jeseň.

Okrem toho nás zaujala aj ďalšia sci-fi hra, ktorá sa zameriava na špionážnu akciu. Nakoniec sa z nej vykľul očakávaný Perfect Dark od Crystal Dynamics. Ide o remake hry z roku 2000 a napriek tomu, že vyzerá parádne, stále netušíme ani približný dátum vydania.

Ďalšie trailery nájdeš na druhej strane.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. september 2024 08:16