Netflix v júni. X/Bridgerton, Netflix/
StoryEditor

Rozuzlenie tretej série Bridgertonu či finále Sweet Tooth. Aj tieto novinky ťa čakajú na Netflixe v júni

Michal Čiernik06.06.2024., 10:00h

Okrem seriálových noviniek Netflix v júni rozšíri aj svoje filmové zoznamy. Tešiť sa môžeš na legendárne klasiky všetkých žánrov.

Lajkuj Brainee.sk na

Pre fanúšikov filmov si Netlfix pripravil bohatú nádielku už od prvého júna. Sprístupní jeden z najlepších filmov o prvej svetovej vojne s názvom 1917. Zasmeješ sa pri novopridanej western komédií z 2014 A Million Ways to Die in the West. A milovníkom životopisných filmov pribudne do knižnice snímka Ali o legendárnom boxerovi.

image

Som zamilovaná do ženy a som na to hrdá. Hviezda seriálu Bridgerton privítala Pride Month coming outom

Máš rád filmové maratóny? Netflix myslí aj na teba. Do svojho zoznamu filmov totiž pridá tri horory The Conjuring či celú sériu filmov Divergencia. Potešia sa aj fanúšikovia pokémonov, keď sa na platforme od 1. júna objaví aj Detective Pikachu.

5. jún - Hitler and the Nazis: Evil on Trial (seriál)

Z dokumentárnych noviniek stojí určite za zmienku nová šesťdielna miniséria Hitler and the Nazis: Evil on Trial. Seriál znovu približuje zverstvá druhej svetovej vojny modernému publiku. Čerpá z informácií vojnového novinára Williama Shirera, ktorý napísal Vzostup a pád Tretej ríše.

Okrem novej perspektívy, ktorú dodáva Shirerov hlas zrekonštruovaný pomocou umelej inteligencie. Dokument obsahuje filmové rekreácie a archívne zábery, ako aj doteraz nepočuté zvukové svedectvo z Norimberského procesu, kde sa desiatky nacistických vodcov postavili pred súd za zločiny proti ľudskosti.

6. jún - Baki Hanma VS Kengan Ashura (film)

Šiesteho júna dorazí na Netflix veľmi očakávaný stret medzi dvomi najväčšími bojovými manga titulmi. Tento film spája divokých bojovníkov zo série „Baki“ od autorov Keisuke Itagakiho a Yabako Sandrovicha a hrdinov zo série „Kengan Ashura“. Hodinový crossover má byť vrcholom roka ako pre skalných fanúšikov anime, tak aj pre nováčikov.

6. jún - Sweet Tooth (3. séria)

Ak ťa anime nebaví, šiesteho júna si môžeš pozrieť pilotný diel tretej série podareného postapokalyptického sci-fi Sweet Tooth. Tretia a posledná séria ťa zavedie spolu s rohatým Gusom (Christian Convery) a jeho spoločníkmi na Aljašku, kde sa konečne dočkáme rozuzlenia. 

13. jún – Bridgerton (3. séria)

Druhá polovica obľúbeného romantického seriálu príde na Netflix 13. júna. Popri tom, ako sa fanúšikmi obľúbená dvojica, Penelope Featherington ( Nicola Coughlan ) a Colin Bridgerton (Luke Newton), pripravujú sa na svoju nečakanú svadbu, Penelope musí čeliť hrozbe, že Eloise Bridgertonová (Claudia Jesse) pozná jej tajnú identitu. V druhej polovici série sa dozvieš, či si Penelope zachová svoju dvojitú identitu Lady Whistledown, alebo Colin odhalí jej tajomstvo a zruší ich unáhlené manželstvo.  

21. jún - Gangs of Galicia (seriál)

Tento nový španielsky kriminálny seriál vytvoril a napísal Jorge Guerricaechevarría, ktorý stojí za titulmi ako 30 Coins, Code Name Emperor, Sky High.

Osemdielny seriál sa točí okolo právničky Any (Clara Lago), ktorá sa usadí v malom mestečku Cambados. Jej prítomnosť nezostane bez povšimnutia nikoho, vrátane Daniela (Tamar Novas), syna významného obchodníka s drogami a úradujúceho šéfa klanu Padínovcov, kým jeho otec zostáva vo väzení. S rozsiahlymi skúsenosťami v jednej z najlepších advokátskych kancelárií v Madride sa Ana rozhodla začať od nuly v Cambadose s úmyslom vyrovnať si účty zo svojej minulosti.

27. jún - That ‘90s Show (2. séria)

Na konci mesiaca sa dočkajú aj fanúšikovia komediálnych sitkomov, konkrétne seriálu Tie roky sedemdesiate. 27. júna totiž bude mať premiéru druhá séria sequelu That ‘90s Show, kde hlavný úlohu prevezmú potomkovia pôvodných postáv.

Okrem toho na Netflixe pribudnú aj obľúbené a dobre známe klasiky. 18. júna príde do romantickej zbierky filmov Päťdesiat odtieňov sivej a pre milovníkov krimiseriálov sprístupní platforma 19. júna všetkých 8 sérii Dextera.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. jún 2024 18:04