HBO vo februári.Hbo/
StoryEditor

Návrat do japonskej jakuzy v seriáli Tokyo Vice či posledná sezóna známeho sitcomu. Toto všetko prinesie HBO vo februári

Michal Čiernik03.02.2024., 12:00h

HBO Max si pre teba znovu pripravilo bohatú nádielku filmov a seriálov, s ktorými sa rozhodne nebudeš nudiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Február odštartuje ako klasicky pridaním množstva nových klasických filmov, z ktorých si vyberie naozaj každý. Z romantických filmov odporúčame komédiu Wedding Crashers v hlavných úlohách s Owenom Wilsonom, Vinceom Vaughnom a Islou Fisher. Či ďalšiu klasiku s Georgom Clooneym a Annou Kendrick Up in the Air. Okrem toho platforma sprístupní od prvého februára aj film Sex v meste.

image

Druhá séria The Last of Us už má obsadené najdôležitejšie postavy. Kto si zahrá nenávidenú Abby?

Fanúšikovia Nilasa Cagea ocenia pridanie akčného trileru Dying of the Light z roku 2014 a kriminálnej drámy The Trust. A ak by ti to nestačilo, smäd po dobrej kriminálnej zápletke si určite uhasíš legendárnou filmovou klasikou od Davida Finchera Seven.

Pre nadšencov do starších klasík si zase HBO Max pripravilo Filmy Godzila z roku 1998 a Godzila 2000: Millenium z roku 1999. A zo sveta sci-fi sa pridali no zoznamu aj tri filmy z Arkhamu, Son of Batman (2014), Batman vs. Robin (2015) a Batman: Bad Blood (2016).

Medzi horormi sa vo februári na HBO Max objavili A Ghost Story od Davida Loweryho a populárny horor s Florence Pugh Midsomar.

Curb Your Enthusiasm (5.február)

Sitcom Larry, kroť sa (v originále Curb Your Enthusiasm) príde na HBO Max už so svojou dvanástou a poslednou sériou. Seriál sleduje život komika Larryho Davida, ktorý svetu ukazuje svoj hviezdny život v Los Angeles. David hrá v seriály sám seba a svoje vtipné životné príhody, samozrejme trochu okorenené, predáva divákom už od roku 2000.

Tokyo Vice, 2.séria (8.február)

Druhá séria seriálu, natočená v Tokiu, voľne inšpirovaná skutočnou správou amerického novinára Jakea Adelsteina o bitke miestnej metropolitnej polície, ťa zavedie hlbšie do mestského zločineckého podsvetia yakuzy. Čím sa však Adelstein (Elgort) viac ponára do temných vôd podsvetia, tým si viac uvedomuje, že jeho život a životy jeho blízkych sú v strašnom nebezpečenstve.

8. februára budú mať premiéru prvé dve epizódy. Zvyšných osem HBO vypustí postupne v týždňovom intervale.

The Accidental Influencer (10.február)

Táto Taiwanská komediálna dráma sleduje príbeh Red Ho, ktorej sny o tom, že si vezme svojho priateľa a kúpia si vlastný byt na jej 30. narodeniny, sa rozsypali na kúsky, keď ju jej priateľ opustil kvôli inej žene práve na jej narodeniny.

S nestabilným psychickým stavom dáva výpoveď v práci a svoje zlomené srdce sa rozhodne vyliať na sociálnych sieťach. Ohromný záujem o jej životný príbeh ju prinútil vydať sa na nečakanú cestu aby znovu objavila, kým je a o čom je nezávislosť. Seriál je inšpirovaný skutočným príbehom  taiwanskej blogerky.

Jellystone 3.séria (22.február)

Na záver tu máme kreslenú oddychovku zo zábavného mestečka Jellystone v ktorom sa vracajú obľúbené postavičky okolo legendárneho medveďa Yogiho a jeho kamarátov. V tomto seriály spojil Greenblatt všetky legendárne postavičky štúdia Hanna – Barbera, ktoré sa v roku 2001 spojilo s Warner Bros. od Yogiho cez Huckleberyho Hounda až po legendárneho šerifa Quick Draw McGrawa.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 10:04