Herečka Millie Bobby Brown v seriáli Stranger ThingsNetflix/
StoryEditor

Známa herečka šokovala fanúšikov. Je pripravená odísť zo Stranger Things

Nikola Michalkova16.08.2023., 09:00h

Millie Bobby Brown priznala, že je pripravená pohnúť sa ďalej a svoju rolu v populárnom seráli „hodiť za hlavu.“

Lajkuj Brainee.sk na

Populárny seriál Stranger Things si získal priazeň mnohých fanúšikov a väčšina očakáva poslednú, piatu sériu. Môžeme sa teda tešiť na finálny boj proti Vecne. 

Je pripravená posunúť sa

Je pravda, že úloha Eleven znamenala pre herečku Millie Bobby Brown veľký míľnik v jej hereckej kariére. Veď mnohí z nás ju poznáme práve vďaka seriálu Stranger Things. A keďže sa obľúbený seriál blíži ku koncu, nebudú sa s ním lúčiť len fanúšikovia, ale aj herci. Pre nich to môže byť ešte oveľa náročnejšie. 

image

Hodiny onedlho dotikajú. Stranger Things sa rozlúči piatou sériou, toto všetko o nej vieme

Millie Bobby Brown sa v rozhovore pre Women’s Wear Daily vyjadrila aj k otázke týkajúcej sa práve odchodu zo seriálu Stranger Things. Herečka povedala, že je pripravená ísť ďalej. Čo je, samozrejme, pochopiteľné, ale niekedy sa stáva, že herci s postavami žijú ešte dlhé roky. Príkladom je aj Tom Felton, ktorý stále veľmi rád spomína na svoje časy v Harry Potterovi. Pravdepodobne to nebude prípad mladej herečky. „Myslím, že som pripravená. Bol to veľký faktor v časti môjho života, ale je to ako maturita, ako posledný ročník,“ povedala, píše sa na portáli Insider. 

„Ste pripravení odísť a rozkvitnúť a ste vďační za čas, ktorý ste mali. Ale je čas vytvoriť si vlastné posolstvo a žiť svoj vlastný život,“ dodala. 

Zasnúbila sa

Okrem toho, že stvárnila hlavnú úlohu v populárnom seriáli, na titulné stránky sa dostala aj vďaka jej vzťahu s Jakeom Bongiovim, synom slávneho speváka Jona Bon Joviho. Pár nedávno oznámil zásnuby. Svadbu ale chystajú v súkromnom duchu. „Myslím, že pravdepodobne zatiahnem závesy, už len preto, že v živote je len toľko momentov, ktoré máte len raz. A keď sa na to pozerajú všetci a hovoria svoje názory, pripadá mi to neprirodzené,“ vysvetlila. 

Príprava svadby je pre ňu zábavnou záležitosťou, ale zároveň tvrdí, že je veľmi dôležité držať si veci „blízko pri srdci.“ 

„Cítim, že je dôležité držať si tieto veci, tie malé vzácne momenty v živote, naozaj blízko pri hrudi. Môžem povedať, že plánovanie prebieha. Je to zábava a je to také vzrušujúce obdobie v mojom živote,“ uzatvára.  

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 09:15