Začneme dobre známym príkladom. Séria Mass Efect mala za sebou známu trilógiu dielov a autori chceli fanúšikom spraviť chuť po nie príliš podarenom konci tretieho Mass Effectu. A tak nasľubovali Andromedu: ambiciózny projekt zasadený do známeho sci-fi sveta. Hoci fanúšikovia očakávali nový Mass Effect s nadšením, rýchlo vytriezveli po zoznámení sa s finálnym produktom. Andromeda bola plná škaredých animácií tvárí, nudných misií a odfláknutých scenárov. A napriek tomu, že bola hra vyvíjaná vyše piatich rokov, hlavná práca na nej údajne zabrala len asi rok a pol. Neúspechu nasadil korunu aj zle zvolený dátum vydania, kedy v tesnej blízkosti vyšli úspešnejšie tituly ako Horizon Zero Dawn alebo Nioh.Chris Marasky/Twitter
StoryEditor

GALÉRIA Toto tvorcom nevyšlo. Hry, ktoré podľa traileru vyzerali skvelo, ale nakoniec to bola katastrofa

Ondřej MartinůiDnes.cz18.06.2023., 10:00h

Bombastické trailery, rozbehnutá marketingová kampaň, veľký záujem zo strany hráčov. To je niečo, čo sprevádza množstvo hier. Výsledok však niekedy očakávania nesplní.

Lajkuj Brainee.sk na

Fanúšikovia videohier si od hier sľubovali veľa, tešili sa a na základe trailerov sa pre tieto tituly nadchli. Namiesto toho ale dostali videohry, ktoré boli zle graficky spracované alebo nudné. V galérii nájdeš niektoré hry, ktoré nadšencov videohier nadchli trailerom, no vo výsledku až tak za veľa nestáli. Informácie priniesol portál iDnes.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. máj 2024 02:34