André meral cez dva metre a vážil viac než 200 kíl. Twitter/retrochenta
StoryEditor

Fekálne antré Obra Andrého: Pasažieri v lietadle nemohli dýchať, dávilo ich, a plakali. Všetko spôsobila veľká potreba gigantického muža

mor12.06.2023., 15:00h

Wrestlingová legenda a muž-hora Obor André René Roussimoff nechal svojich spolucestujúcich v lietadle, ako sa hovorí, v riadnej sr*čke. Tí si museli nasádzať kyslíkové masky, len aby nemuseli dýchať výrazné plyny z Andreho útrob.

Lajkuj Brainee.sk na

Zosnulý bývalý šampión WWF zmenil 14-hodinovú cestu Boeingom 747 z Tokia do USA na výlet na fekálny horor, ktorý by bol pravdepodobne silnou šálkou aj pre tých, čo navštevujú klub Berghein, uvádza sa na portáli Lad Bible. Všetko to začalo nevinne tým, že sa André postavil na toaletu.

image

Žene vyoperovali chrupavku z kolena. Pridala ju do omáčky na cestoviny, ponúkla ňou aj frajera

Wrestlingová legenda zvyčajne navštevovala toaletu ešte pred nástupom na palubu alebo dokonca pred cestou na letisko. Pri tomto spomínanom lete sa tak ale nestalo. Mohla za to zhoda náhod - André sa ponáhľal cez celé Tokio na letisko, pretože sa bál, že let zmešká. Čo sa jeho spolucestujúcim stalo osudným.

Brutus Beefcake, kolega a veterán v ringu, bol tiež súčasťou tohto tragického letu. Priznal, že „nevedel dýchať“ a ostatní cestujúci „kričali“, keď sa kabína naplnila zápachom.

Člen Siene slávy WWE, Brutus, povedal pre Wrestling Shoot Interviews, ako vtedy 46-ročný André podal rovnako dobrý výkon na porcelánovej mise ako aj na striebornom plátne. Povedal, že z neho vtedy vychádzali zvuky, ktoré neboli „ľudské“. Po týchto hlasných výstražných znameniach prišla vlna, ktorá všetkých privádzala do agónie. Zápach, ktorý sa začal z toalety šíriť zaplnil celé 76 metrov dlhé lietadlo.

image

Aj toto nájdeš na internete: Fanúšik predával svoje šošovky, cez ktoré videl koncert Taylor Swift. Za desaťtisíc

„Zápach, ktorý sa rozšíril aj do zadnej časti lietadla, kde bolo veľa ľudí, niektorých pasažierov zhodil zo sedadiel a tí padalo do uličiek,“ vyjadril sa Brutus. 

Aj legendárny wrestlera Hulk Hogan mal tú česť, že sa stretol s Andrého smrtonosnými vetrami, o ktorých sa rád verejne vyjadroval. 

André, tiež známy aj ako „ôsmy div sveta“, sa narodil 19. mája 1946 s diagnózou gigantizmu. Dorástol do výšky 224 centimetrov, pričom vážil 236 kíl. Zahral si aj vo vilme Princezná Nevesta režiséra Roba Reinera. Zomrel v roku 1993 vo veku 46 rokov na zlyhanie srdca.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 00:43