Netflix zverejnil oficiálny trailer pre novú sériu Witchera.Twitter/the Witcher/
StoryEditor

Netflix zverejnil oficiálny trailer pre novú sériu Witchera. Ochutnávka posledného dobrodružstva Henryho Cavilla v úlohe Geralta ti vyrazí dych

Michal Čiernik09.06.2023., 10:30h

Nový trailer na tretiu sériu Zaklínača je plný akcie, príšer a mágie.

Lajkuj Brainee.sk na

Netflix si dal s oficiálnym trailerom k tretej sérii Zaklínača poriadne na čas, stojí však za to. Ukazuje hviezdu Henryho Cavilla po boku Anyi Chalotrovej ako Yennefer z Vengerbergu, Freyi Allanovej ako princeznej Cirilly z Cintry a Joeyho Bateyho ako barda Marigolda.

Všetci vytvoria jednu veľkú šťastnú rodinu, ktorá bude musieť čeliť nielen monštrám. Budú sa musieť vysporiadať s obrovskou armádou Cirinho otca so zlými mágmi a Divokým honom. Preto bude dôležité, aby Geralt a Yennefer robili viac, než len chránili najmocnejšieho človeka na svete. Musia naučiť mladú Ciri, ako bojovať sama za seba.

Kým panovníci, mágovia a beštie Kontinentu súperia o jej získanie, Geralt vezme Ciri z Cintry do úkrytu, odhodlaný ochrániť svoju znovu spojenú rodinu pred tými, ktorí ju chcú zničiť. Yennefer, ktorej zverí Ciriin magický výcvik, ich zavedie do chránenej pevnosti Aretuza, kde dúfa, že zistí viac o jej nevyužitých schopnostiach. Namiesto toho zistia, že sa ocitli na bojisku politickej korupcie, temnej mágie a zrady. Musia sa brániť, riskovať všetko, inak hrozí, že stratia jeden druhého navždy. Znie oficiálna synopsia k novej sérii.

Rozlúčka s Cavillom a nové tváre

V titulnej úlohe sa naposledy predstaví Henry Cavill, pre ktorého je tretia séria rozlúčením so svetom Zaklínača. Svoj odchod oznámil na sklonku minulého roka slovami: „Moja cesta Geralta z Rivie bola plná ako príšer, tak dobrodružstiev, teraz ale bohužiaľ musím odložiť svoj medailón a svoje meče. Vo štvrtej na moje miesto nastúpi fantastický pán Liam Hemsworth.“

Okrem vracajúcich sa hviezd sa v tretej sezóne predstavia aj nováčikovia. K šou sa pripoja Robbie Amell, Meng‘er Zhang, Hugh Skinner a Christelle Elwin.

image

Nové série Zaklínača či Black Mirror. S Netlfixom na júnové horúčavy ani nepomyslíš

Našťastie po tak dobrom traileri nemusíme na premiéru tretej série tak dlho čakať. Prvých päť nových epizód Zaklínača dorazí na Netflix 29. júna. Posledné tri a finále Henryho Cavilla na kontinente budú nasledovať 27. júla.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:12