Švédsko organizuje prvé majstrovstvá Európy v sexe.Unsplash/womanizer-toys/
StoryEditor

Reklamný ťah alebo skutočná športová súťaž v pohlavnom styku? Švédsko organizuje prvé majstrovstvá Európy takéhoto druhu

Michal Čiernik06.06.2023., 15:00h

Švédsko vyhlásilo sex za šport a organizuje historicky prvú medzinárodnú sexuálnu súťaž. Športovci budú hodnotení až v 16 disciplínach.

Lajkuj Brainee.sk na

Prvé majstrovstvá Európy v sexe sa majú začať 8. júna a budú konať pod vedením Švédskej federácie sexu. Účastníci tejto súťaže sa budú musieť zapojiť do rôznych sexuálnych disciplín. Podľa webovej stránky federácie sú medzi kategóriami predohra, masáž erotických zón, orálny sex, či výdrž a počet orgazmov za stanovený čas.

Bodovať bude profesionálna porota ale aj diváci 

O víťazoch súťaže rozhodne porota, ktorá bude v každej kategórii udeľovať body. Okrem poroty však bude bodovať aj publikum prítomné na týchto zápasoch. Porotcovia a diváci budú brať do úvahy faktory, ako sú dobré komunikačné schopnosti medzi párom, úroveň ich techniky a vytrvalosti, chémia, ktorú zdieľajú, a ich znalosti o sexe.

Ak chce športovec uspieť, musí prejsť všetkými 16 disciplínami a v každej z nich získať potrený počet bodov. Súťažiaci budú okrem fyzickej zdatnosti však musieť ukázať aj umelecký talent pri disciplínach ako najumeleckejší styk podľa poroty a publika, Umelecké prevedenie rôznych polôh či kreativita pri zmene polohy.

Skutočná súťaž či PR ťah?

Na sociálnych sieťach sa zatiaľ objavujú na túto súťaž zmiešané reakcie. zatiaľ čo niektorí sú toho názoru, že ide skutočne o akt inkluzívnosti, iní sa domnievajú, že je to trochu cez, alebo že ide len o reklamný ťah. Súťaž totiž organizuje šéf sexuálnej federácie Dragon Bratich, ktorý je zároveň majiteľom jednej z najväčších reťazcov strip barov vo Švédsku.

image

Lesbičky a bisexuálky majú väčšie riziko infarktu ako hetero ženy. Môžu za to dva dôležité faktory

Švédska federácia sexu bola založená v roku 2016 vo Švédsku a je jedinou organizáciou na svete, ktorá praktizuje sex ako šport. „Dnes sme popredným aktérom v oblasti sexuálneho tréningu a sexuálnych súťaží s viac ako 30 združeniami a viac ako 3000 aktívnymi členmi vo Švédsku,“ uvádza sa na ich stránke.

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 14:33