V momente, keď sa témy chytí Hollywood, sa možno dočkáme aj hororového spracovania.Profimedia.cz/brainee X Meme Maker/
StoryEditor

Svoje obete si starostlivo vyberal. Štvrť v americkom meste terorizoval malý čierny zajačik

HNonline.sk22.05.2023., 14:00h

Zajace zvyknú vystupovať ako roztomilé a neškodné zvieratá, to však neplatí o králikovi, ktorý v Iowe niekoľko dní agresívne utočil na tamojších obyvateľov. Údajne pohrýzol niekoľko z nich a jedno mladé dievča muselo na očkovanie proti besnote.

Lajkuj Brainee.sk na

Chlpatý králik terorizoval inak pokojnú štvrť v meste Perry v americkom štáte Iowe. Podľa všetkého na ľudí číhal a potom sa na nich vrhal, uvádza sa na portáli Novinky.cz.

image

Samozvaný liečiteľ Ladislav chodí po Slovensku a ľuďom tvrdí, že z nich vytiahne choroby a očkovanie. Šíri nebezpečné konšpirácie

Jedna z obyvateľiek Ramona Rustanová ho dokonca pozorovala z okna a videla, ako sa na útoky chystá. Vonku ju potom chlpatý králik priamo napadol. Informoval o tom britský server Daily Mail.

„Vyskočil na mňa a uhryzol ma. Povedala som si, panebože, práve ma uhryzol králik,“ vypovedala o svojom desivom stretnutí so zvieraťom Rustanová.

Králik však nezostal len pri Rustanovej, hneď po útoku odskákal k susedom, kde útočil znova. Ďalšia žena sa kvôli nemu musela zavrieť v aute.

„Prihopkal k jej autu a nechcel ju z neho pustiť. Keď z auta vystúpila, prenasledoval ju až k dverám,“ povedala Rustanová, ktorá okamžite zavolala políciu.

image

Najväčšia automobilová krádež v histórii. Severná Kórea od Švédska kúpila tisíc áut, už 50 rokov ich odmieta zaplatiť

Od polície tiež zistila, že králičích útokov bolo už niekoľko a jedno dievča muselo ísť na očkovanie proti besnote. Rustanová, ktorá je zdravotná sestra, však na očkovanie nepôjde.

„Keď ma uhryzol, nevidela som, že by mal penu pri papuli alebo niečo také,“ vysvetlila svoje rozhodnutie.

Situácia s králikom už bola úspešne vyriešená. Bol odchytený a vypustený ďaleko od pokojnej štvrte. Teraz sa zdržiava v okolí čističky odpadových vôd, kde na veľa ľudí nenarazí. Jeho teroru je tak koniec.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 20:16