Vieme kedy vyjde druhá séria Lokiho aj unikátny spin-off k seriálu Hawkeye.Twitter/rosebarnes94, Bamsmackpow/
StoryEditor

Vieme, kedy vyjde druhá séria Lokiho aj unikátny spin-off k seriálu Hawkeye. Všetky jeho časti totiž sprístupnia naraz

Michal Čiernik18.05.2023., 10:00h

Nový seriál Echo aj návrat Thorovho brata v druhej sérii. Marvel Studios zverejnilo dátumy ich premiér.

Lajkuj Brainee.sk na

Disney oznámilo dátum vydania Echo, ide už o desiaty seriál v rámci štvrtej a piatej fázy Marvel Cinematic Universe. Na Disney+ bude k dispozícii 29. novembra 2023. Spin-off k úspešnému seriálu Hawkeye bude jedinečný, pretože všetky jeho epizódy vyjdú naraz. To sa ešte pri žiadnom seriály z MCU nestalo.

Hlavnú postavu si zopakuje Alaqua Cox ako Echo, známa ako Maya Lopez. Tú v roku 1999 vytvorili David Mack a Joe Quesada ako vedľajšiu postavu pre superhrdinu Daredevila. Ide o nepočujúcu indiánsku žena s neuveriteľným atletickým nadaním a schopnosťou dokonale kopírovať pohyby ľudí. 

V "Hawkeye" bola postava zobrazená ako vodkyňa Tracksuit Mafie, gangu zločincov pracujúcich pod Kingpinom. V novom seriály Lopez odchádza z New Yorku do svojho rodného mesta, kde sa znovu spája so svojimi koreňmi a končí v centre novej krízy. Úlohu Kingpina si zopakuje Vincent D‘Onofrio. K nemu sa pripojí aj Charlie Cox ako Matt Murdock/Daredevil.

Návrat Lokiho

Okrem nového spin-offu Disney zverejnilo aj dátum premiéry druhej série Lokiho. Boh chaosu a podvodov sa vráti na obrazovky šiesteho októbra aby dal dokopy zničenú časovú líniu. Bližšie informácie o druhej sérii sme ti priniesli v tomto článku.

Tom Hiddleston naznačil teoretický kontext, ktorý sa v druhej sérii môže objaviť. „Bohužiaľ, nemôžem nič povedať, ale na konci šiestej epizódy v prvej sérii, sa Loki vracia do TVA. Je dosť traumatizovaný, dosť emotívny a snaží sa vysvetliť, čo sa stalo Mobiusovi, ale Mobius ho nespoznáva. Potom sa obráti a pozrie na sochu časomeračov, ale nie je to socha Časomiery, ale niekoho iného. A asi začneme odtiaľ,“ prezradil protagonista Lokiho o možnej zápletke.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 00:33