Tehotenské bruško odhalila priamo na pódiu.Twitter/popbase/
StoryEditor

Naživo vystúpila po piatich rokoch, fanúšikov hneď šokovala. Rihanna ukázala na Superbowle tehotenské bruško

Michal Čiernik13.02.2023., 09:00h

Deväťnásobná držiteľka cien Grammy Rihanna potvrdila, že čaká svoje druhé dieťa. V nedeľu prekvapila fanúšikov tehotenským bruškom počas jej veľmi očakávaného comebacku na 57. Super Bowle.

Lajkuj Brainee.sk na

Tridsaťštyriročná speváčka, ktorá len pred deviatimi mesiacmi porodila svoje prvé dieťa, priviedla sociálne siete do šialenstva, keď vyšla na pódium a v obtiahnutom kostýme si hladkala tehotenské bruško pred miliónovým publikom na State Farm Stadium v ​​Glendale v Arizone. 

Zástupca hviezdy potvrdil správy o bábätku krátko po skončení predstavenia, uvádza DailyMail. Je to prvýkrát, čo od roku 2018 vystúpila naživo v televízii, kde sa na pódiu pripojila k DJovi Khaledovi, aby zaspieval Wild Thoughts na odovzdávaní cien Grammy. 

image

Bola oblečená v šarlátovom overale, ktorý zakrýval jej krivky. Mala však na sebe priliehavé body, ktoré zvýrazňovalo jej rastúce bruško.

Twitter/ Instablog9ja/

Tehotenské bruško pod overalom

Rihanna odštartovala show zavesená na platforme vysoko nad ihriskom. Bola oblečená vo šarlátovom overale, ktorý zakrýval jej krivky. Mala však na sebe priliehavé body, ktoré zvýrazňovalo jej rastúce bruško.

Svoje prvé dieťa, ktoré sa narodilo 13. mája 2022, má s rapperom A$AP Rockym, skutočným menom Rakim Mayersom. Svojho syna však poctivo strážia pred okolitým mediálnym svetom a ani jeden hudobník doteraz neprezradil jeho meno.

Odspievala dvanásť skladieb

Rodáčka z Barbadosu sa držala hitov a počas svojho vystúpenia, na ktorom odznelo dvanásť skladieb, neprezradila žiadne nové piesne. Plošina, na ktorej bola zavesená, pomaly klesla smerom k ihrisku, kde sa na pódiu pripojila k húfom tanečníkov v bielom. Svoju choreografiu pre istotu obmedzila na minimum a nechala radšej vyniknúť tanečníkov okolo nej.

Po piesňach We Found Love, Rude Boy a hite Work však nasledovali aj pár kontroverznejších skladieb. Okrem verša z All Of The Lights od repera Kanye Westa, tiež predviedla časť Run This Town od Jay-Z, v ktorej pôvodnej verzii sa tiež objavil kontroverzný spevák.

Comeback po piatich rokoch

Superstar, rodným menom Robyn Rihanna Fenty, nevydala sólový album od januára 2016. Jej jediná sólová hudba za posledných sedem rokov prišla v októbri, keď pre Marvel vydala Lift Me Up na počesť zosnulého herca Chadwicka Bosemana. Film Black Panther: Wakanda Forever, dokonca speváčke vyniesol nomináciu na Oscara.

image

Rihanna v noci odpáli najsledovanejšiu šou na Super Bowle. V čom je výnimočná a prečo za vystúpenie nedostane ani cent?

Odhalenie tehotenstva Rihanny bolo prekvapujúce, pretože pred vystúpením povedala Nadeske Alexis z Apple Music, že ​​váhala, či sa na vystúpenie prihlásiť, pretože nedávno porodila. „Keď sa stanete mamou, stane sa niečo, pri čom máte pocit, že by ste sa mohli postaviť celému svetu, môžete robiť čokoľvek,“ pokračovala Rihanna. „A Super Bowl je jedným z najväčších pódií na svete, takže akokoľvek to bolo strašidelné, je v tom všetkom aj niečo vzrušujúce,“ dodala.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 08:02