Sony predstavilo novú bonusovú misiu pre Hogwarts Legacy.Twitter.com/hollowpoiint/
StoryEditor

Nový Tekken či Star Wars vo virtuálnej realite. Sony predstavila v State of Play nadupané novinky

Michal Čiernik15.09.2022., 10:00h

Spoločnosť Sony predstavila vo svojom pravidelnom cykle PlayStation State of Play nové septembrové novinky. Môžeš sa tešiť na úplne nový trailer God of War Ragnarok alebo odhalenie novej hry Tekken.

Lajkuj Brainee.sk na

Ďalšie akčné zábery z God of War Ragnarok

Nový trailer God of War Ragnarok ti znovu o niečo viac poodhalí dej príbeh a priblíži aj pohľad na akciu v hre. Santa Monica Studio odhalilo v traileri aj nové lokácie a mystické ríše, ktoré vyzerajú naozaj úžasne. Bojovať za obľúbeného Kratosa budeš môcť už 9. novembra.

Pokračovanie Tekkena

Sony počas utorkového predstavenia predviedla prvý trailer na novú hru Tekken. Už v poradí ôsmy Tekken sa ukázal v naozaj prepracovanej grafike. Ako uvádza tvorca Katsuhiro Harada, nejde o upravený film pre trailer ale o skutočné zábery priamo z hry. Konečný produkt by mohla byť teda dosť dobre vyzerajúca bojová záležitosť. Séria Tekken tiež drží rekord ako najdlhšie trvajúci príbeh vo videohre.

Nová hra na štýl Assassin Creed

Sony a Koei Tecmo Team Ninja spolupracujú na novej hre Rise of the Ronin. Odohráva sa na konci 19. storočia a budete hrať za slobodného ronina, ktorý nie je viazaný žiadnym pánom. Akčná RPG hra s otvoreným svetom ťa vtiahne do Japonske, ktoré čelí najtemnejším časom, keď zápasí so svojimi utlačovateľskými vládcami a smrteľnými chorobami. Hra na štýl Assassin Creed však vyjde až v roku 2024, exkluzívne na konzolu PlayStation5.

Star Wars zážitok vo virtuálnej realite

V hre Star Wars: Tales from the Galaxy‘s Edge – Enhanced Edition budeš môcť virtuálnej reality od PlayStation cestovať do ďalekej galaxie. Svoj príbeh začneš ako opravár droidov, ktorý sa nechá strhnúť do veľkého dobrodružstva, potom ako havaruješ na planéte Batuu. Počas prežívania vlastného nezabudnuteľného dobrodružstva vo svete Star Wars, sa k tebe pridajú obľúbené postavy ako R2-D2, C-3PO, alebo majster Yoda. Hra je naplánovaná na budúci rok.

Bonusová misia v Hogwarts Legacy

Sony myslelo aj na fanúšikov Harryho Pottera. V krátkom, priam až hororovom traileri na dlho očakávanú hru Hogwarts Legacy, odhalilo bonusovú misiu. K nej budeš mať prístup len, keď si hru zaobstaráš v PlayStation verzii. Misia bude exkluzívna jeden rok. Hogwarts Legacy vyjde 10. februára na budúci rok.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 07:53