FacebookDado Ruvic/Reuters
StoryEditor

Facebook sa správa podivne, ľudia píšu, že sa zbláznil. Sociálna sieť mnohým ukazuje bizarné príspevky

vseiDnes.cz24.08.2022., 09:50h

Mnoho užívateľov hlási, že sa v stredu dopoludnia „zbláznil“ Facebook. Sociálna sieť vraj ukazuje náhodné odkazy.

Lajkuj Brainee.sk na

Aj niektorí používatelia z Česka a Slovenska mohli v stredu dopoludnia naraziť na problém, kedy sa im na ich stránke ukazujú namiesto klasického obsahu náhodné odkazy celebritám, firmám alebo príspevky do skupín. Informoval o tom portál iDnes.cz

Problém trápi najmä užívateľov v Európe. Aj v našej redakcii viacerí používatelia hlásili rovnaký problém. Podľa niektorých dokonca tento problém pretrváva už od včerajšieho večera. Pokiaľ sa ti problém vyhol, môžeš sa pozrieť, ako vyzerá napríklad v tomto twitterovom príspevku.

Tieto problémy sú po celom svete, ako dokazuje stránka DownDetector, kde ľudia podobné problémy a výpadky nahlasujú. Facebook sa zatiaľ k problémom nevyjadril. Ako k tomuto problému došlo a kedy by mohol byť napravený, tak zatiaľ nie je isté.

image

Vyskúšali sme si sociálnu sieť BeReal. Máš dve minúty na autentický záber, na skrášľovacie filtre zabudni

Je to prvýkrát, čo sa takýto problém objavil, väčšinou sa technologickí giganti stretávajú s viac či menej dlhšími výpadkami.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/aplikacie, menuAlias = aplikacie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 08:07