ŠvábUnsplash/Erik Karits
StoryEditor

Zoo prišla s nápadom pre každé zlomené srdce. Umožní ti pomenovať švába po tvojom ex a nakŕmia s ním zvieratá

Miroslav Kamody14.02.2024., 08:00h

Števo, Peter, Jaro, Kristína či Tara. Spája sa ti niektoré meno s nevydareným vzťahom? Americká zoo aj tebe ponúka unikátnu možnosť, ako vyliečiť zlomené srdce.

Lajkuj Brainee.sk na

Nie každý vzťah dopadne podľa predstáv. Svoje by o tom mohli povedať hlavne ľudia, ktorí na Valentína namiesto romantického večera s partnerom či partnerkou, fľašou vína a sviečkami majú len to víno. Pokiaľ sa nevieš preniesť zo svojho nepodareného vzťahu, máme pre teba skutočne originálne riešenie.

Ako informuje CNN, zoologická záhrada v San Antoniu ponúka špeciálny valentínsky pozdrav pre tvojich bývalých a bývalé. Za desať dolárov (niečo vyše deväť eur) totiž pomenujú švába po tvojom nie až tak výnimočnom človeku a potom ním nakŕmia zvieratá. Je to tak chladná, ale jasná správa, že ťa už nezaujíma.

image

Máš nový vzťah, no aj tak stále myslíš na ex? Odborníci tvrdia, že to môže byť prospešné

Chrobáky aj zelenina

Každoročná finančná zbierka dostala originálny názov „Cry Me a Cockroach“ a podľa webu Zoo v San Antioniu podporuje víziu zabezpečiť budúcnosť pre voľne žijúce zvieratá v Texase a na celom svete. Pokiaľ nie si fanúšikom chrobákov, vybrať si môžeš aj zeleninu, a to v hodnote od päť do 25 dolárov.

Každý darca dostane digitálnu valentínsku kartičku s prejavom ich podpory zoo. Môžu sa tiež rozhodnúť poslať svojmu bývalému digitálnu pohľadnicu, ktorá ho informuje, že šváb, hlodavec alebo vegetarián bol pomenovaný po nich a kŕmený zvieraťom. Geniálne!

Personalizovaný balíček

Pokiaľ nemáš hlboko do vrecka a tvoj hnev nie a nie zmiznúť, zaplatiť si môžeš aj balíček v hodnote 150 dolárov (137 eur). Ten zahŕňa personalizovanú videosprávu pre konkrétneho príjemcu, ktorá ukazuje, ako švába či zeleninu s jeho či jej menom požierajú obyvatelia zoo.

image

Zoo švábmi a zeleninou nakŕmi zvieratá

Unsplash/-_-

Cyle Perez, riaditeľ pre styk s verejnosťou, pre CNN povedal, že akcia je každoročne gigantickým hitom. Minulý rok sa im napríklad podarilo vyzbierať vyše 8-tisíc dolárov zo všetkých štátov USA a k tomu ešte ďalších 30 krajín sveta.

„Práve teraz sme na ceste k prekonaniu minuloročného rekordu, pričom ‘Zach‘, ‘Ray‘ a ‘Adam‘ boli doteraz najviac prihlásenými menami expartnerov,” povedal Perez. Ak sa chceš zúčastniť, musíš odoslať meno svojho bývalého ešte pred Valentínom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 01:49