Žena má 30 rokov a jej manžela si mýlia s jej otcom.Profimedia.cz/
StoryEditor

Vybral si ženu, ktorá vyzerá ako dieťa. Už trikrát rodila, každý si myslí, že je jej otec

bibiDnes.cz02.02.2023., 15:00h

30-ročná Carolyn Fulltzová z USA je už trojnásobnou mamou, ale stále vyzerá ako malé dievča. Jej o tri roky starší manžel Drew sa každý deň stretáva s posmeškami, že vyzerá ako jej otec.

Lajkuj Brainee.sk na

Kvôli výzoru mladej ženy si ľudia často myslia, že sa drží za ruku s otcom, nie s manželom, a že je opatrovateľkou vlastných detí, a nie ich matkou. „Ešte sme si na také reakcie nezvykli a asi ani nezvykneme. Ale iné to už nebude, takže by sme si zvyknúť mali,“ uviedli manželia pre portáli Mirror s tým, že ich šokuje, ako dokážu byť ľudia krutí voči svojmu okoliu. Zďaleka sa totiž nestretávajú len s pozitívnymi reakciami, píše sa na portáli iDnes. 

image

Jej život je o neustálom presviedčaní, že je dospelá. Má 22 rokov, ale telo 8-ročného dieťaťa

Reakcie 

Niektoré reakcie sú ale skôr na pobavenie. Keď ide žena s deťmi do obchodu alebo na ihrisko, ostatné matky si myslia, že je ich opatrovateľka. Robotníci opravujúci ich dom si pre zmenu mysleli, že je ich staršia sestra. 

„Vždy som vyzerala mladšie. V škole si mysleli, že chodím do najnižších ročníkov. Asi aj na dôchodku budem ľuďom vysvetľovať, že som v skutočnosti o dosť staršia,“ doplnila žena s úsmevom. Keď ide kupovať fľašu vína, zakaždým musí ukazovať svoj preukaz. A predavači aj tak neveria, že jej už bolo 21. Veľakrát si mysleli, že je preukaz falošný. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 23:51