K jej novej skladbe vzniklo mnoho teórií.Miley Cyrus/Youtube
StoryEditor

Miley vydala megaúspešnú pieseň Flowers a s teóriami sa roztrhlo vrece. Je o jej bývalom a odkazuje, že ju podvádzal?

Nikola Michalkova31.01.2023., 10:00h

Miley Cyrus sa do centra pozornosti dostala s jej novou skladbou Flowers, ktorej text je plný sebalásky. Za svoju krátku existenciu trhla niekoľko rekordov.

Lajkuj Brainee.sk na

Nepotvrdené špekulácie kolujú po celom internete o novej skladbe populárnej speváčky Miley Cyrus. Aj napriek tomu, že sa samotná speváčka k výrokom o podvádzaní vyjadrila na svojom Twitteri, teórie stále žijú. Niet sa čomu čudovať, že teórie vôbec vznikli, keď ich podporuje aj to, že pieseň zverejnila práve na Liamove narodeniny, a to 13. januára 2023.

Prerobený refrén Bruna Marsa

Sú ľudia, ako napríklad ja, ktorí v refréne zo začiatku istú podobnosť medzi piesňou „When I Was Your Man“ od Bruna Marsa nezaregistrovali, a sú ľudia, ktorí to počuli hneď. Fanúšikovia tvrdia, že Liam Hemsworth, s ktorým Miley tvorila pár (rozviedli sa v roku 2019), jej pieseň od Bruna Marsa mal venovať ako odkaz na ich vzťah, píše sa na portáli Smooth Radio. Tento fakt môže dokazovať aj to, že refrén novej pesničky od Miley je akoby zrýchlená verzia Brunovej piesne, len s inými slovami, ktoré sú pretvorené tak, aby pôsobili ako slová pre sebalásku. A ak sú tieto tvrdenia pravdivé, tak aj na menšiu provokáciu.

Podobnosť môžu ukázať napríklad slová z piesne Bruna Marsa: „That I should have bought you flowers. And held your hand.“ Pričom text v piesni Flowers znie: „I can buy myself flowers. And hold my own hand.“ Podobné, nie?

Natáčané v dome, kde ju podvádzal

Pri prerobenej pesničke to ale vôbec nezostalo. Objavili sa aj teórie, ktoré hovoria, že videoklip sa natáčal v dome, v ktorom mal Liam speváčku podvádzať so 14-timi dievčatami. Ďalšie špekulácie hovoria, že mala mať oblečený oblek, ktorý mal Liam oblečený na premiére Avengerov: Endgame, kde jej mal údajne povedať, „aby sa aspoň raz správala slušne,“ pretože sa snažila jeho oblek oblízať, píše sa na portáli Bustle. 

Šaty podobné tým, ktoré mala známa herečka

Asi najšialenejšou teóriou je, že šaty, ktoré mala na začiatku videoklipu Miley oblečené, sú narážkou na známu herečku Jennifer Lawrence. Aj napriek tomu, že šaty sú rozdielne a od iných návrhárov, niektorí fanúšikovia stále veria, že herečka je v celej tej situácii s Miley a Liamom nejakým spôsobom zapletená. 

Tanec Jokera

Vo videoklipe môžeme vidieť aj Miley Cyrus tancovať. Jeden moment jej tanec fanúšikom pripomínal tanečnú scénu z filmu Joker, čo si hneď spojili a tvrdia, že Miley naschvál tanec z filmu napodobnila, pretože Joker patril medzi Liamove najobľúbenejšie filmy. Teória vznikla aj napriek tomu, že Liam nikde nepovedal, že Joker je jeho obľúbený film, a taktiež aj choreografia, scenéria nie sú podobné. 

Teórie sú len teórie

Nesmieme zabúdať, že tieto teórie sú iba špekulácie fanúšikov. Nič z toho skutočne nebolo potvrdené a to, čo za tým skutočne bolo, vie len samotná Miley. Na svojom Twitteri ešte v roku 2019 uviedla: „Pravdou je, že keď sme sa s Liamom zmierili, myslela som to vážne a bola som oddaná. Nie sú tu žiadne tajomstvá, ktoré by sa dali odhaliť. Poučila som sa so svojej skúsenosti. Nie som dokonalá, ani nechcem byť, je to nuda. Dospela som.“

V tom istom roku sa vyjadrila aj k špekuláciám, že ju Liam mal podvádzať: „Dokážem sa priznať k viacerým veciam, ale odmietam priznať, že moje manželstvo skončilo pre neveru.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 04:07