Pexels.com/Deon Black
StoryEditor

Prieskum hovorí jasne. Toto je ideálna dĺžka penisu, pri ktorej ženy dosiahnu orgazmus

red20.08.2021., 12:00h
Výsledky prieskumu sú dôkazom toho, že na veľkosti penisu záleží. Neznamená to však, že čím je mužský pohlavný úd väčší, tým je to lepšie.
Lajkuj Brainee.sk na

Niektoré ženy hovoria, že na veľkosti mužského pohlavného údu nezáleží, zatiaľ čo ostatné tvrdia opak. Prieskum, ktorý si dala minulý rok vypracovať online zoznamka Big One Dating, sa zameral na 4761 žien, uvádza portál Unilad

Reakcie žien sa líšili 

Ženy dostali otázky týkajúce sa veľkosti penisu ich posledného sexuálneho partnera a taktiež toho, či dosiahli orgazmus.

Aj napriek tomu, že reakcie účastníčok prieskumu sa líšili, 44 % žien bolo najspokojnejších s partnerom, ktorého dĺžka pohlavného údu bola 20,32 centimetrov.

Zaujímavé zistenie 

Zaujímavosťou však je, že 30 % žien dosiahlo orgazmus s mužom, ktorého penis v stoporenom stave dosahoval v priemere 28 centimetrov, pričom rovnaké množstvo dosiahlo vrchol s partnerom, ktorého dĺžka penisu bola okolo 10 centimetrov.

Výsledky sú dôkazom toho, že aj napriek tomu, že na veľkosti mužského pohlavného údu záleží, nie je pravidlom, že čím je mužská pýcha väčšia, tým je to lepšie. To, či si dobrým sexuálnym partnerom, závisí podľa výsledkov prieskumu aj od ďalších faktorov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 15:24