Instagram/swedish_bella_backup/edwinevolvephoto
StoryEditor

Žena zasvätila život mužovi. Plní mu každé jeho prianie, vrátane intímnych

bibiDnes12.08.2021., 10:00h
Viaceré ženy jej hovoria, že je bláznivá a mala by sa viac realizovať. Vieš si predstaviť, že by si zasvätila celý svoj život mužovi?
Lajkuj Brainee.sk na

37-ročná Monica Huldtová z Arizony radí ostatným, ako mať dokonalý a láskyplný vzťah. Zahŕňa to vraj absolútnu oddanosť druhému a predovšetkým nastavenie mysle tak, aby bol partner vo vašich očiach tým, ku komu vzhliadate a koho obdivujete. Nepozerajte sa na negatívne stránky, radí. 

„Mojím poslaním je robiť ho šťastným, a to vrátane jeho sexuálnych požiadaviek,“ zverila sa žena, ktorá sa živí ako modelka a ukazuje svoje telo na sociálnych sieťach, aby potešila aj iných mužov. Práve na Instagrame píše o svojom živote.

Sexuje s ním vždy, keď chce

Monica si myslí, že muž by mal byť vo vzťahu dominantný a žena by sa skôr mala podriadiť jeho požiadavkám. Myslí si, že ženy patria predovšetkým do kuchyne, kde môžu mužovi pripraviť jeho obľúbené jedlo. Tam sa podľa nej začína každý spokojný vzťah. „Nikdy som netúžila po kariére. Nemala som potrebu plniť si takéto sny. Pochádzam zo Švédska, v rodine sme mali tradičné role, a tak mi to príde správne,“ uviedla.

Svojmu mužovi podriaďuje všetko, dokonca s ním sexuje vždy, keď po tom zatúži. Aj vo chvíľach, keď ona na sex nemá chuť. Plní mu skrátka všetko, čo si praje. 

„Milujem film Stepfordské paničky, kde žijú dokonale upravené ženy, ktoré sa starajú o domácnosť a celú rodinu, a svojich mužov napĺňajú láskou a starostlivosťou. To je presne to, čo ma robí šťastnou,“ pokračovala. Sama ešte deti nemá, čiže všetku pozornosť venuje manželovi.

Obaja sú spokojní 

Na sociálnych sieťach radí iným mužom a ženám, ako mať spokojný vzťah, a dokonca si zarába nemalé čiastky predajom svojich fotiek v spodnej bielizni alebo v plavkách. To manželovi nevadí, naopak, je na ňu pyšný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monica Huldt (@swedish_bella_backup)

„Veľa žien mi hovorí, že som bláznivá a mala by som sa tiež realizovať. Majú hlúpe poznámky, ale je mi to jedno. Robím presne to, čo mi je najprirodzenejšie a teší ma to. Je to môj život,“ doplnila s tým, že je zábavné plniť priania manžela a má radosť, keď je spokojný. Muž jej starostlivosť opláca láskou a komplimentmi. Vďaka tomu nemajú doma rozbroje a obaja sú spokojní.

Zároveň dodala, že manžel jej nikdy v ničom nebránil. Ak by sa rozhodla akokoľvek realizovať po pracovnej stránke, nikdy by nebol proti a vo všetkom by ju podporoval.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 12:10