Polícia na hraniciach Rakúska a NemeckaReuters/Ayhan Uyanik
StoryEditor

Fiasko rakúskej polície. Mail s bombovými vyhrážkami si muži zákona všimli, až keď už mali byť vybuchnuté

ČTK10.10.2024., 10:00h

Rakúskej polícii prišla vyhrážka, že na staniciach v Innsbrucku je bomba. Kvôli "ľudskej chybe" si ich ale všimli až po niekoľkých hodinách, v čase, keď už mali výbušniny dávno explodovať. O prípade, ktorý sa odohral minulý štvrtok, teraz informuje agentúra APA.

Lajkuj Brainee.sk na

E-mail s vyhrážkou tirolská polícia dostala vo štvrtok popoludní. Niekoľko hodín si ho však nevšimla, kvôli čomu nikto ani nenariadil evakuáciu stanice.

Našťastie sa nič nestalo

Policajný hovorca Stefan Eder APA oznámil, že polícia danú e-mailovú schránku pravidelne kontroluje, kvôli „individuálnej ľudskej chybe” sa tak ale tentoraz nestalo. Hovorca ubezpečil, že boli okamžite prijaté opatrenia, aby sa nič podobné neopakovalo.

image

Razia v bratislavskom klube: Kukláč si pýtal od brigádničky číslo, Vallo kritizoval. Primátor obhajuje zločin, reagujú daniari

Polícia tiež uviedla, že pri následnom hľadaní budovy hlavnej a západnej stanice v Innsbrucku sa nič nenašlo, a spätne sa teda dá povedať, že verejnosť nebola v žiadny moment ohrozená.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. október 2024 20:22