FrancúzskoInstagram/Cheaphouseseu
StoryEditor

Bývanie v luxusnom zámku bez stresu? Vo Francúzsku si môžeš kúpiť byt v prepychu len za desiatky tisíc eur

Nikola Michalkova22.03.2024., 09:00h

Krásne prostredie, úchvatný zámok a rôzne možnosti, ako tráviť čas. Na predaj je apartmán vo Francúzsku.

Lajkuj Brainee.sk na

Ruku na srdce. Asi každý sníval aspoň raz v živote o tom, že bude vlastniť krásny byt s výhľadom, ktorý by závideli blízki či priatelia. Žiť v prostredí, ktoré by neponúkalo len pokoj v prírode, ale aj rôzne možnosti, ako sa zabaviť. Znie to ako rozprávka, ale presne takýto byt je na predaj v meste Les Forges vo Francúzsku. Vlastniť môžeš tak kus francúzskej histórie.

Luxus a bez stresu

Francúzsko je krajina, ktorá sa nachádza vo vysnívaných destináciách viacerých ľudí. V meste Les Forges je momentálne na predaj byt na najvyššom poschodí v krásnom dome, ktorý pôsobí ako menší zámok. Obklopuje ho upravený pozemok, ktorého súčasťou je bazén, tenisové kurty, jazero a ovocný sad. Pozemok má celkovo 84 tisíc metrov štvorcových. V zámockej vile vlastní byty 27 majiteľov.

Keď vstúpiš do zámku, privíta ťa hala, v ktorej sa nachádza pôvodné kamenné schodisko. Dvojitými dverami sa dostaneš do zimnej záhrady. Byt má dvojité vstupné dvere. Jedny ťa dovedú do širokej haly s parketovou podlahou, steny s dreveným obložením a vysoké stropy. V zime si môžeš užiť aj mramorový krb.

image

Pri Nitre je na predaj obrovský barokový kaštieľ. Pripomína sídlo Brucea Wayna a stojí menej ako trojizbák v Starom meste

Byt je plne vybavený, elegantne zariadený a výhľadom zaujmeš kohokoľvek, koho do bytu pozveš. So svojimi priateľmi si môžeš zahrať golf či tenis. Ročné sadzby ťa vyjdú vyše päťtisíc eur, pričom zahŕňajú elektrinu, vodu, kúrenie, údržbu bazéna a areálu. Nesmie chýbať dokonca aj personál na plný úväzok.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 05:54