Žena si pred krádežou pekárne zacvičila jogu.Facebook/Phillippa‘s Bakery/
StoryEditor

VIDEO Žena si pred krádežou zacvičila jogu. Odniesla si croissanty, čistiace prostriedky a pekárove topánky

Michal Čiernik20.03.2024., 13:00h

Bezpečnostná kamera pred pekárňou zachytila zlodejku, ako si pred vlámaním dáva poriadny strečing. Po dobrej rozcvičke si dopriala sladkú kradnutú odmenu.

Lajkuj Brainee.sk na

Na parkovisku Phillippa‘s Bakery v austrálskom Richmonde zachytila bezpečnostná kamera 44-ročnú ženu, ako pred krádežou cvičí jogu.

image

Trojica zlodejov ukradla vyše 100-tisíc Pokémon kartičiek. Zbierka mala obrovskú hodnotu, súd ich poslal do väzenia

Pekári priznali, že boli celkom prekvapení, keď videli, ako žena nepodceňuje dôležitú prípravu. „Zdá sa, že joga je nevyhnutnosťou pred každým vlámaním,“ napísali na Facebooku.

Zlodejka si zo sebou odniesla niekoľko croissantov, pekárove topánky, iPad a niektoré čistiace prostriedky. Polícia potvrdila, že obvinila 44-ročnú ženu z krádeže, vlámania.

Poľský manekýn

Podobná vtipná krádež sa stala aj minulý rok v októbri vo Varšave. Vtedy muž predstieral, že je figurína vo výklade, aby po zavretí nákupného centra mohol ukradnúť šperky, uvádza Metro.uk.

22-ročný muž nehybne stál s taškou v ruke vo výklade obchodného centra až kým ho nezavreli. „Keď mal pocit, že je to bezpečné, vydal sa na "lov" a vykradol stánok s klenotmi,“ uviedla vtedy varšavská polícia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 04:45