Potkany zožrali všetku marihuanu na policajnej staniciUnsplash/Wesley Gibbs, Joshua J. Cotten
StoryEditor

Potkany na policajnej stanici zožrali zhabanú marihuanu. Zjedli všetko, čo im prišlo pod ruky, policajti situáciu nezvládajú

ČTK16.03.2024., 14:00h

Potkany na policajnej stanici v americkom meste New Orleans zožrali zhabanú marihuanu, píšu americké médiá. Policajtov v starej budove z 60. rokov minulého storočia trápia tiež šváby a pleseň, potkaní trus nachádzajú aj na svojich pracovných stoloch, uviedla agentúra AP.

Lajkuj Brainee.sk na

„Krysy žerú našu marihuanu, všetko je zjedené,” oznámila policajná dôstojníčka Anne Kirkpatricková neworleanským úradníkom. Polícia nereagovala na otázky novinárov ohľadom možného narušenia vyšetrovania neuzavretých prípadov.

image

Paríž trápi invázia ploštíc. Vždy skontroluj matrace či podušky, kufor si daj ďaleko od postele, radí aj Ema Müller

Mesto už dlhší čas pracuje na presťahovaní miestneho policajného oddelenia na nové miesto. Tamojších 910 policajtov teraz dochádza do budovy, ktorú okrem škodcov sužuje nefunkčný výťah a klimatizácia. Zlé podmienky odrádzajú podľa médií nových záujemcov o policajnú prácu a celkovo negatívne vplývajú na morálku zamestnancov.

Otrasné podmienky

„Tá špina je úplne mimo znesiteľnej hranice. A nie je to chyba upratovacieho personálu, tí si zaslúžia cenu za to, ako sa snažia vyčistiť nevyčistiteľné,” dodala Kirkpatricková.

image

Potkany zožrali všetku marihuanu na policajnej stanici

Unsplash/slyfox photography

Mesto New Orleans teraz zvažuje, že policajnú stanicu dočasne premiestni do niekoľkých poschodí výškovej budovy v centre mesta, čo by na desať rokov stálo 7,6 milióna dolárov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 09:02