Bitka na streameRamon/Instagram
StoryEditor

Drsná hádka na TikTok streame. Tu máš, kričala žena a mlátila svojho partnera dáždnikom

Antiyoutuber13.03.2024., 13:00h

Ľudia na TikToku už streamujú prakticky čokoľvek, napríklad aj bitky. Teraz sa predmetom diskusií stala surová bitka českého páru, ktorú odštartovala malichernosť. Opitú ženu jej partner premohol, ona sa pri bitke dokonca udrela hlavou o dvere. Všetko sledoval tiktoker, ktorý sa ich snažil upokojiť. Žena na svojho partnera dokonca vytiahla dáždnik.

Lajkuj Brainee.sk na

Pri jednom živom vysielaní na TikToku sa strhla škaredá bitka. Žena menom Nikola sa rozhodla streamovať spolu s tiktokerom Robertom Ramonom, ktorý ešte netušil, čo sa v budúcich niekoľkých minútach odohrá. Nikola, ktorá bola údajne pod vplyvom alkoholu, Ramona bavila akýmsi bizarným a zvodným tančekom a všetko sledoval jej partner. Ten sa ale s Nikolou začal hádať a dopadlo to ta, že sa spolu začali biť, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz.

Bitka v priamom prenose

Keď Nikola prestala tancovať, začala sa s Ramonom opäť normálne rozprávať. Ich streamovanie ale neustále prerušoval jej partner, ktorému sa nepáčila ich konverzácia. Nikola svojho partnera niekoľkokrát napomenula, aby ju nechal na pokoji a že si nechce kvôli nemu kaziť náladu. Neskôr sa so svojím partnerom začala baviť aj o možnom výlete do Dubaja a v tej chvíli sa opäť začali hádať. Domnievala sa totiž, že ju chce jej partner opustiť, a začala na neho kričať. „Na mňa neskáč! Na mňa to ani neskúšaj! Ja ti nechcem ublížiť. Ty tu ideš úplne sr*čky na mňa. Tak drž p***. Ty si chlap s p****. Ty si začal vytvárať hádky,“ kričala na svojho partnera. Ramon si musel vypnúť mikrofón, pretože sa nedokázal prestať smiať tomu, ako sa hádajú. Ich hádke sa vysmievali tiež diváci, ktorí živé vysielanie sledovali. Jeden z nich napísal, že sa určite čoskoro pobijú, čo sa nakoniec skutočne stalo.

Muž totiž svojej partnerke povedal, že jej nezaplatí za kliniku a to ju doslova zdvihlo zo stoličky. Rozbehla sa k nemu a niekoľkokrát sa ho pokúsila udrieť do tváre. „Čo robíš? Udri ma, vyskúšaj to, kto to vyhrá. Urobíš to? Upokoj sa,“ kričal na ňu jej partner. V tej chvíli si Ramon konečne zapol mikrofón a snažil sa obom dohovoriť, aby sa prestali hádať. Pár na seba síce kričal, že sa rozchádza, ale vyzeralo to, že sa obaja pomaly upokojujú.

Muž sa ale neudržal a na svoju partnerku opäť zaútočil. „Ty nemáš kliniku, nemáš nič.“ To nemal robiť, pretože jeho partnerka opäť vystrelila zo stoličky a tentokrát už išlo skutočne do tuhého. Obaja sa totiž začali biť a to skutočne tvrdo. Dospelo to až do takej fázy, že muž svoju partnerku odsotil hlavou do dverí. Ramon na muža kričal, aby s tým okamžite prestal, ale bitka pokračovala.

image

Toto sú top slovenskí YouTuberi. Zabávajú a vzdelávajú milióny ľudí, niektorí však dali postupne prednosť iným sociálnym sieťam

Muž Nikolu napokon pustil a povedal jej, aby ho nechala tak. Tá sa rozbehla preč a vyzeralo to, že sa od neho rozhodla utiecť. Prekvapivo sa ale vrátila s posilou, s ružovým dáždnikom, ktorým svojho partnera začala znovu biť. „Ty si u mňa skončil. Tu máš,“ kričala a mlátila ho hlava nehlava. Potom obaja prešli do inej miestnosti, muž mal roztrhané tričko a bol zadýchaný. Chvíľu bolo ticho a potom sa obaja znovu rozkričali.

Ramon očividne vôbec nechápal, čo sa stalo a nevedel, či sa má smiať alebo nie. Nakoniec sa ale rozosmial, pretože započul, čo na seba kričia. „To je kvôli tebe. Neser ma! Na čo sa to hráš,“ kričala Nikola, ktorá sa potom vrátila do miestnosti. Posadila sa na stoličku a snažila sa tváriť, akoby sa vôbec nič nestalo.

Video sa šíri na internete

Ramon sa jej niekoľkokrát opýtal, či je v poriadku a nejakú dobu mu neodpovedala. Nakoniec ale začala vnímať. „Áno. Menšia bitka tu bola,“ povedala a napila sa. záznam z videa sa začal šíriť na TikToku, ale neskôr bol vymazaný.

Stále je ale dostupný na Facebooku, kde ho ľudia neustále zdieľajú. Podľa niektorých ľudí by podobné páry nemali ukazovať svoj súkromný život verejne, pretože je to hanba. Iní ľudia sa zase zastávajú Nikoly, pretože sa podľa nich stala obeťou domáceho násilia. Muž bol navyše výrazne ťažší než ona a rozhodne by ju nemal mlátiť. Aj keď sa hádkou baví množstvo ľudí, Nikole v tej chvíli rozhodne do smiechu nebolo. Keď sa upokojila, opäť sa rozhodla ísť si so svojím partnerom prehovoriť. „A viete, čo je na tom najhoršie? Že nebude ani Dubaj,“ smial sa Ramon, ktorý tiež záznam celého streamu zverejnil na sociálnych sieťach.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 18:42