Matka rituálne zavraždila svojho šesťročného syna.X/Elheraldoco, Elespectador/
StoryEditor

Matka rituálne zavraždila svojho šesťročného syna. Myslela si, že jej táto obeť prinesie bohatstvo

Michal Čiernik12.03.2024., 10:00h

Mladej matke, ktorá v Kolumbii pri satanskej obeti mučila a zabila svojho šesťročného syna, hrozí doživotie.

Lajkuj Brainee.sk na

Sandra Patricia Caro Perez a jej partner Fabian Andres Carmona Ramirez ubili počas dvojdňového rituálu svoje vlastné dieťa na smrť. Ako zaznelo na súde v Antioquii v Kolumbii, pár veril, že jeho smrť ich zavedie do ukrytej hrobky plnej zlata.

Maximilianove týrané telo objavili v skrytom hrobe v dedine Segovia ešte v októbri 2022, uvádza Metro.uk. Na súdnom procese, ktorý bol až tento mesiac 4. marca, oboch rodičov uznali vinnými z krutého mučenia, z vraždy a únosu svojho syna.

Satanský rodinný kult

Chlapcova matka a nevlastný otec vládli satanskému kultu nazývanému ‘Los Carneros‘ alebo ‘Barani‘ pomocou voodoo bábik a kúziel. V rámci policajného vyšetrovania boli zadržaní štyria ďalší ľudia napojení na sektu, vrátane Maximilianovej babičky a jej partnera.

image

Otec ju zmlátil remeňom, zomrela v skrini. Príbeh malého českého dievčatka strašil policajtov ešte dlhé roky

Obom rodičom hrozí doživotie. Maximilanovu babičku z matkinej strany Damaris Estela Perez Escalante a jej partnera Fabiana Alberta Monsalvea sudca oslobodil.

Keď Maximilano prvýkrát zmizol v septembri 2022, jeho matka tvrdila, že išiel do obchodu, ale domov sa už nevrátil. V ten istý deň však v škole povedala, že jej chlapec je chorý a nemôže prísť.

Neskôr na sociálnych sieťach napísala srdcervúci status o tom, ako jej syna uniesli a prosí boha, aby jej ho vrátil.

Domové prehliadky však odhalili skutočnú pravdu. „V batohu mala táto osoba (nevlastný otec obete) handrovú bábiku, ktorá sa používa na okultné praktiky. Mala dokonca tvár a miesto kde sa nachádza srdce vyznačené atramentom,“ prezradil jeden z dôstojníkov podľa Metro.uk miestnym médiám.

Okrem toho polícia našla aj okultné knihy o mágii a fľaše s nakladanými mŕtvymi škorpiónmi a stonožkami. Neskoršie vyšetrovanie zistilo, že práve Maximilanov nevlastný otec má byť vodcom tejto zvrátenej sekty.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 09:55