Suzy CortezováProfimedia.cz/
StoryEditor

Orgazmy aj stokrát denne. Niekedy je to vyčerpávajúce a aj bolestivé, hovorí Suzy

bibiDnes.cz08.03.2024., 15:00h

Brazílska modelka Suzy Cortezová uviedla, že približne stokrát denne prežíva orgazmus. Niekedy je to príjemné, inokedy zažíva skutočne krušné chvíle. Obzvlášť v prípade, keď sa jej to stane na verejnosti. Orgazmus má totiž aj pri chôdzi alebo cvičení. „Niekedy je to celkom trapas,“ hovorí.

Lajkuj Brainee.sk na

„Je to záležitosť, ktorá sa deje samovoľne. Niektoré ženy dosiahnu orgazmus naozaj ťažko, ja ho ddostanem tak ľahko, že to aj mňa samotnú prekvapuje. Je to súčasť každého môjho dňa a nikdy neviem, kedy ma to zase prekvapí,“ zdieľala žena pre Dailystar.

V posilňovni či na večerách

Suzy každý deň chodí do posilňovne, kde sú stáli návštevníci už zvyknuté, čo od nej môžu čakať. Nováčikovia sú ale šokovaní. Väčšinou sa snaží orgazmus skrývať, ale niekedy sa neovládne a vydáva zvuky, ktoré pre mnohých nie sú príjemné, píše sa na portáli iDnes.cz.

„Ľudia na mňa pozerajú a nechápu, čo to so mnou je. Pravdu povediac, som najradšej doma. V súkromí mám pokoj a nemusím nič vysvetľovať. Obmedzuje ma to, ale myslím si, že som sa s tým naučila žiť. Niekedy je to jeden orgazmus za druhým. Už sa mi aj stalo, že to trvalo hodiny. Je to veľmi vyčerpávajúce a nakoniec vlastne aj bolestivé. Keby som dostala za každý orgazmus jeden dolár, mám na účte hotový majetok,“ pokračovala so smiechom.

image

Pomerne zdravému mužovi sa prejavila alergia na orgazmus. Má prejavy choroby, ktorú sme mali už všetci

Mužov, samozrejme, jej schopnosť mať orgazmus hneď za sebou veľmi fascinuje. Nakoniec ale vraj každý muž zistí, že to nie je nič úžasné. Suzy totiž jej stav limituje práve po milostnej stránke. Jej partnerov to začne po čas obťažovať, že má orgazmy aj vo chvíľach, keď sú napríklad na večeri a nedotýkajú sa.

„Môj posledný vzťah trval dva roky. Myslela som si, že je to na dobrej ceste a možno spolu budeme celý život. Ale nakoniec to nezvládol. A ja sa mu vlastne nečudujem, nemohla som za to na neho byť nahnevaná,“ dodala 33-ročná žena.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 09:53