Dieťa narodené medzi oblakmi.Instagram/Drjakarin/
StoryEditor

Nie, nejde o scenár amerického filmu. V oblakoch sa narodilo dieťa, na svet ho priviedol pilot lietadla

Michal Čiernik05.03.2024., 11:00h

Nad Juhočínskym morom musel pilot riešiť netradičnú situáciu. Natiahol si gumové rukavice a odrodil najmladšiu pasažierku pasažierku vo svojej kariére.

Lajkuj Brainee.sk na

Jakarin Sararnrakskul letel lietadlom VietJet z taiwanského Taipei do thajského Bangkoku, keď na palube došlo k núdzovej situácii, uvádza New York Post.

image

Všade vo svete evidujú extrémny nárast predčasne narodených detí. Môže za to jeden spoločný dôvod

Sararnrakskul, ktorý riadil lietadlo, podľa Viral Press opustil kokpit po tom, čo mu palubný personál povedal, že žena rodí v jednej z kúpeľní lietadla. Riadenie lietadla nechal na svoju druhú pilotku a rýchlo sa ponáhľal k svojej rodiacej pasažierke.

V rozhovore pre Viral Press priznal, že za svoju 18 ročnú kariéru pilota nič podobné riešiť nemusel. Napriek tomu pôrod prešiel bez komplikácii a dieťa aj matku si po pristátí v poriadku prevzali zdravotníci.

Duchaprítomný pilot prezradil, že je hrdý na to, že mohol priviesť na svet dieťa. „Do konca života bude môcť každému hovoriť, že sa narodil vo vzduchu,“ povedal o novonarodenom chlapčekovi. „Som naozaj hrdý, že som mu mohol pomôcť priviesť ho na svet,“ dodal pilot.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 13:11