Karolina ShiinoPrezessimus/X
StoryEditor

Ukrajinka, ktorá vyhrala Miss Japonska, sa vzdáva titulu. Dôvodom je aféra so ženatým lekárom

Nikola Michalkova06.02.2024., 12:00h

Víťazstvo Ukrajinky na Miss Japonska pobúrilo mnohých. Najnovšie prišlo odhalenie, ktoré prinútilo víťazku najvyššieho titulu, aby sa ho vzdala.

Lajkuj Brainee.sk na

Písali sme článok, ktorý hovoril o Ukrajinke Karoline Shiino. Bola prvá osoba európskeho pôvodu a prvou naturalizovanou japonskou občiankou, ktorá získala tento titul. A akoby tých prvenstiev nestačilo, stala sa prvou, ktorá sa ho napokon vzdala. Môže za to aféra, ktorá najnovšie vyplávala na povrch.

Aféra a odstúpenie

Na povrch totiž vyplávala správa, že 26-ročná Ukrajinka mala aféru so ženatým doktorom. Samotná organizátorka Miss Japonsko toto tvrdenie odmietala s tým, že doktor sa predstavil ako slobodný a Karolina Shiino o jeho rodinnom stave vôbec nevedela. V pondelok ale asociácia šokovala priznaním, že Ukrajinka o lekárovom manželstve vedela a ospravedlnila sa, že to popierala, píše sa na portáli Next Shark.

image

Ukrajinka sa stala Miss Japonska. Krajina je v šoku, niektorí v tom vidia politiku. Keby bola Ruska, určite by nevyhrala, tvrdia

Modelka napokon ponúkla, že sa titulu Miss Japonska vzdá aj napriek podpore organizátorov. Titulu sa vzdala s ospravedlnením za spôsobené problémy a zradu svojich priaznivcov. Asociácia sa tiež odvtedy znovu ospravedlnila a vyhlásila, že tento rok najvyšší titul súťaže zostane neobsadený.

„Úprimne ma mrzí, že o mne hovoria a každému, kto ma podporuje, hovoria niečo nepravdivé. Túto situáciu beriem vážne a zriekam sa svojho víťazstva v Miss Japonsko. Obrátila som sa aj na svoju agentúru so žiadosťou, aby ma stiahli z partnerskej súťaže, a toto rozhodnutie prijali,“ napísala na svojom Instagrame.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. máj 2024 14:58