Upratovačka zomrela v mlynčeku na mäsoPexels/Tima Miroshnichenko
StoryEditor

Hororová smrť v Grécku. Ženu pred zrakmi jej dcéry vtiahol mlynček na mäso za vlasy, telo zo stroja vyťahovali deväť hodín

Miroslav Kamody17.10.2023., 11:14h

Žena zomrela jednou zo zrejme najhorších a najbolestivejších smrtí, aké sa len dajú predstaviť.

Lajkuj Brainee.sk na

Smrť ako z toho najhoršieho hororu. 50-ročná Lumiana-Anna Batsevani prišla o život v gréckom meste Messolonghi v miestnom mäsiarstve, píše britský portál The Sun. Keď totiž čistila mlynček na mäso, zaplietli sa jej do neho vlasy. Pred zrakmi jej 18-ročnej dcéry, ktorá na mieste taktiež pracovala ako upratovačka, ju stroj stiahol dovnútra a zabil.

image

Medzi niektorými poľovníkmi na východe platí pravidlo - Keď nezastrelíš zviera ty, zastrelí ho iný, hovorí veterinár

Podľa portálu Notos Press prišla žena z Albánska o život ešte koncom septembra. Jej dcéra po tom, ako sa vlasy chytili do pohyblivých častí stroja, s hrôzou vybehla na ulicu a kričala o pomoc. Zo smrteľnej pasce ju však nedokázali včas vyslobodiť ani okoloidúci, privolaní policajti, hasiči a záchranári.

Zo stroja ju vyťahovali deväť hodín

Jej telo vyťahovali z mlynčeka zasahujúce zložky zhruba deväť hodín, akciu skončili až okolo polnoci. Otrasenej dcére sa venovali doktori v nemocnici, neskôr ju ale prepustili. S matkou, desaťročným bratom a babičkou žili v Grécku zhruba dva roky, uviedol denník Greek City Times. Majiteľa obchodu kvôli incidentu zadržala polícia. Informovali o tom tamojšie médiá.

image

Upratovačka zomrela v mlynčeku na mäso

Pexels/Karlona Grabowska

Podľa denníka Protothema pracovala zosnulá v mäsiarstve iba mesiac. Majiteľov podniku zadržali policajti kvôli porušeniu pracovného práva a zabitiu z nedbanlivosti. Posledná rozlúčka so ženou sa uskutočnila 1. októbra v kostole. „Bola to veľmi dobrá žena. Od rána do noci pracovala, aby zaistila svoje deti,“ spomínal na Lumianu jeden z blízkych.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 02:51