Semeno, ľudské výkaly či zničené izby. Hotelový manažér prehovoril o tajných sexuálnych orgiách mega boháčov.Youtube/Vice
StoryEditor

Semeno, ľudské výkaly či zničené izby. Hotelový manažér prehovoril o tajných orgiách mega boháčov

kov10.08.2022., 10:00h

Ľudia, ktorí vás prídu navštíviť – slávne popové hviezdy či ruskí oligarchovia s vami niekedy zaobchádzajú, akoby ste ani neboli človek, tvrdí zamestnanec hotela.

Lajkuj Brainee.sk na

Väčšina ľudí si ani neuvedomuje, čo všetko sa môže odohrávať za zatvorenými izbami luxusných hotelov. Medzi nich však určite nepatria ľudia pracujúci ako hoteloví manažéri.

Tí počas svojej práce mnohokrát vidia veci, o ktorých sa bežnému smrteľníkovi ani nesníva. Jeden z nich sa nedávno v anonymite rozhodol pre Vice prehovoriť o temných tajomstvách bohatých hostí, ktorým v priebehu rokov slúžil.

Sexuálne orgie a kult smrti

Semeno, ľudské výkaly či zničené izby boli len špičkou ľadovca. Ak ti to znie, ako keby sa do hotela vlámalo množstvo zvierat zo zoologickej záhrady, manažér s tým rozhodne súhlasí a hovorí, že správanie, ktoré videl, bolo „neľudské“.

image

Predpovedali Simpsonovci opičie kiahne? Ľudia si myslia, že o ochorení vedeli už v roku 1995

Vo videu, v ktorom má na tvári nasadenú masku popisuje zhýralé správanie boháčov a celebrít, ktorého bol počas svojej práce svedkom.

„Hotelový priemysel je divoká skúsenosť, ktorá vám pomôže pochopiť, akí odpojení od reality sú šialene bohatí. Videl som temnú stránku ľudstva – samovraždy, vraždy, manželské zneužívanie, obchodovanie s ľuďmi – to vo vás zostane ešte dlho,“ hovorí vo videu.

Hotelový manažér opisuje, ako si počas jedného víkendu skupina bohatých hostí – okolo 60 ľudí – prenajala celý hotel. Cena za dva dni bola 250 000 libier, a dôvodom pobytu boli neprekvapujúco sexuálne orgie, píše web UNILAD.

image

Semeno, ľudské výkaly či zničené izby. Hotelový manažér prehovoril o tajných sexuálnych orgiách mega boháčov.

Unsplash/brandon Hooper/

Keď hostia opustili tzv. „miestnosť nočných môr“ – plnú krvi, výkalov či semena, manažér hotela bol úplne vydesený. V tej chvíli k nemu pristúpil jeden z jeho kolegov a a povedal: „Mám čierne svetlo, som zvedavý, čo tu ešte je.“

Škvrny boli aj na strope, na sprchu napojili análnu sondu

„Zapol ho a pamätám si, že keď sme sa pozreli dole, všimli sme si všetky tie škvrny od semena a krvi;keď sme sa pozreli bokom, zbadali sme ich na stene; a keď sme sa pozreli hore v kúpeľni, všimli sme si ich aj na strope.“

„Ako to robia, toto nie je normálne - boli na strope?" hovorí manažér. To však nie je všetko, raz, pri úplne inom incidente, si upratovací personál všimol, že sprcha je rozbitá, a tak to manažér išiel skontrolovať. „Odpílili kus sprchy (iba preto, aby našli) sprchovú hlavicu a pripojili k nej dlhú hadicu análnej sondy s viacerými nastaveniami na druhom konci.“

Okrem katastrofálneho stavu izieb po týchto orgiách, sa zamestnanci často stretávali aj s arogantným a chrapúnskym správaním svojich hostí.

„Niekedy s vami zaobchádzajú, akoby ste ani neboli človek,“ tvrdí manažér. „Ľudia, ktorí vás prídu navštíviť – slávne popové hviezdy, ruskí oligarchovia – majú súkromné lietadlo, do ktorého nastupujú, súkromné vozidlo so všetkými zafarbenými zablokovanými sklami, niekedy majú aj osobných strážcov, a radi po vás lúskajú prstami,“ opisuje.

„Od luxusných hotelov očakávajú, že toto všetko je skrátka v cene,“ uzatvára. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 04:14