Kim Kardashian a Pete Davidson na Met Gala. Andrew Kelly/Reuters
StoryEditor

Vydržali spolu len 9 mesiacov. Láske Kim Kardashian a Peta Davidsona je koniec

Alexandra Ševčíková06.08.2022., 10:33h

Dvojica to mala oznámiť začiatkom týždňa. Vraj budú len priateľmi.

Lajkuj Brainee.sk na

Stále k sebe cítia rešpekt a lásku. „Kim a Pete sa rozhodli, že budú len priateľmi,“ povedal pre Page Six zdroj z blízkeho okolia Kadashianky.

Dvojica, ktorá sa stretla pri natáčaní Saturday Night Live minulú jeseň, sa údajne rozišla kvôli ich hektickému životnému tempu. Nepomohlo ani to, že ich vzťah fungoval na diaľku. Pete trávi teraz veľa času prácou na filme v Austrálii, zatiaľ čo hviezda reality šou je primárne v Los Angeles. Tam sa venuje svojim štyrom deťom a podnikaniu. Niektoré zdroje hovoria o tom, že k rozpadu vzťahu prispel aj vekový rozdiel dua.

image

Trojminútový let súkromným lietadlom, kritika už aj od vlastnej matky. Kylie Jenner označujú za klimatického zločinca

Nečakaný románik sa začal začiatkom októbra 2021. Krátko po natáčaní Saturday Night Live boli títo dvaja videní, ako sa držia za ruky na horskej dráhe. Potom och zachytili aj na niekoľkých rande v New Yorku. Ako uvádza Page Six, Kim Kardshian zaujal najmä Petov zmysel pre humor.

Následne spoločne oslávili 28. narodeniny komika, a to aj v spoločnosti Kris Jenner. Až v novembri sa oficiálne potvrdilo, že Kim a Pete tvoria pár.

Rozchod tejto dvojice spustil aj búrlivé reakcie na sociálnych sieťach. Väčšinu používateľov tento rozchod vôbec neprekvapil. Skôr sa stal objektom posmeškov.

Najviac sa pustili do Petovho grandiózneho gesta. Počas vzťahu sa rozhodol si vytetovať iniciálky Kiminých a Kayneho detí na krk. „Pete Davidson si naozaj nechal vytetovať Kim Kardashian a všetky jej deti, len aby odišiel,“ skonštatoval jeden z používateľov Twitteru.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 09:06