Johnny DeppEvelyn Hockstein/Reuters
StoryEditor

Zápisník plný detailov z procesu Johnny Depp vs. Amber Heard predali. Výťažok pôjde na charitu

Alexandra Ševčíková10.06.2022., 14:00h

Muž z Kentucky predal „suvenír“ z medializovaného procesu cez eBay. Získané peniaze chce venovať detskej nemocnici v Los Angeles.

Lajkuj Brainee.sk na

Herec z Pirátov z Karibiku minulý týždeň dokázal, že článok jeho bývalej manželky z roku 2018 napísaný v The Washington Post bol hanlivý a vyhral 15 miliónov dolárov. Neskôr sudca Penny Azcarate znížil túto sumu na 10,35 milióna dolárov, píše LADbible

 

V samostatnom verdikte bola aj Amber Heard priznaná náhrada škody vo výške dvoch miliónov dolárov prostredníctvom protinároku.

image

Zápisník z procesu Johnny Depp vs. Amber Heard.

Twitter/will_stern4/

Proces, ktorý zaujal celý svet, sa odohrával na súde vo Fairfax County Courthouse vo Virgínii. Larry Forman však mal to šťastie, že bol priamo pri tom. Teraz má vďaka tomu zošit s detailnými poznámkami a informáciami, ktoré ešte neboli zverejnené. 

image

Johnnymu o peniaze nešlo, chcel vyhrať naspät svoju reputáciu, tvrdí Deppov právnik

Muž z Kentucky pre TMZ vysvetlil, ako sa pôvodne dostal na súd, a že malo ísť o jednorazovú záležitosť. Larryho kamaráti mu povedali, aby sa tam vrátil a pokračoval v zapisovaní. Takto sa mu podarilo zaznamenať približne 23 až 26 dní procesu. 

Najzaujímavejšie je, že podrobnosti v jeho pamätiach údajne obsahujú reakcie porotcov, ktoré nezachytili kamery.

Teraz je prípad uzavretý a Larry sa rozhodol ponúknuť svoj zápisník na predaj na eBay. Zošit, označený ako „PRÍSNE TAJNÉ: Johnny Depp, poznámky zo súdneho procesu poroty o reakciách poroty na Amber Heard“, mal 132 ponúk na kúpu. Mužovi z Kentucky sa tento obchod nakoniec podaril. Zápisník s poznámkami predal za 14 969 dolárov (14 044 eur). 

 Larry však nesebecky hovorí, že si peniaze nechce nechať pre seba, ale že ich chce darovať Detskej nemocnici v Los Angeles (Children's Hospital LA). Myslí si, že je to vhodné, pretože Amber Heard predtým svedčila, že prispeje na charitu.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 07:54