Muž sa nešťastne postrelil (ilu)unsplash.com
StoryEditor

Muž sa pred kamarátmi chválil novou zbraňou, nešťastne sa postrelil

Radka Rosenbergová26.07.2021., 10:22h
Len 28-ročný Carlos sa svojou pištoľou chválil ďalším dvom zákazníkom v bare. Nešťastnou náhodou sa však zranil.
Lajkuj Brainee.sk na

Muž z Floridy sa tento týždeň postrelil, keď predvádzal svoju novú zbraň zákazníkom v bare. Pensacola News Journal informuje, že k incidentu došlo vo štvrtok v noci okolo jedenástej večer v bare O’Riley’s Uptown Tavern v Pensacole. Bezpečnostná kamera zachytila 28-ročného Carlosa Feituuaki Tuifua, ktorý vytiahol zbraň a na pár sekúnd ju ukazoval dvojici zákazníkov. 

Keď vkladal zbraň do puzdra, nešťastnou náhodou ho guľka zasiahla do trupu. Podľa manažéra baru išlo o úplnú náhodu. Muž skončil v nemocnici, našťastie to však prežil. No aj tak si naňho počkali policajti. Tí ho obvinili z držania a použitia zbrane bez povolenia. 

Incident sa stal len pár týždňov po tom, čo sa dvanásťročný chlapec nešťastnou náhodou postrelil vo svojom dome v kalifornskej Chule Vista, čo ho stálo život. Obeť, ktorú rodina identifikovala ako Maximiliána Mendozu, sa dostala k zbrani svojich rodičov počas toho, ako spali. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:37