Reprofoto Instagram/ministry_of_defense_ua
StoryEditor

Hollywoodska hviezda Angelina Jolie by mala byť v Ľvove. Čo presne bude na Ukrajine robiť, zatiaľ nie je známe

pcČTK30.04.2022., 16:15h
Video sa ihneď začalo šíriť na sociálnych sieťach. Angelina Jolie sa totiž dlhodobo venuje humanitárnym projektom.
Lajkuj Brainee.sk na

Do ukrajinského Ľvova prišla americká herečka Angelina Jolie, informujú niektoré ukrajinské médiá. Video zverejnilo aj ukrajinské ministerstvo obrany na sociálnej sieti.

Hollywoodska hviezda, ktorá je známa zapájaním sa do charitatívnych projektov, sa podľa informácií portálu BBC objavila v jednej z miestnych kaviarní. Čo presne bude na Ukrajine robiť, zatiaľ nie je známe.

Skutočnosť však potvrdzujú aj fotky a videozáznamy návštevníkov kaviarne, ktoré sa šíria sociálnymi sieťami.

Video zdieľala novinárka a bloggerka

Video s herečkou v kaviarni zdieľala novinárka a bloggerka Maja Pidhorodecká na Facebooku. Zábery okrem iného okomentovala slovami: „Nič zvláštne. Len Ľvov. Jednoducho si prišla vypiť kávu. Len Angelina Jolie. Ukrajinu podporuje celý svet.“ 

Americká herečka a zvláštna vyslankyňa vysokého komisára OSN pre utečencov podporila Ukrajinu krátko po tom, čo krajinu napadli ruské jednotky. Podľa ukrajinského serveru nv.ua sa spolu s pracovníkmi UNHCR podieľa na pomoci ukrajinským utečencom.

Médiá už na konci marca informovali o jej návšteve detskej nemocnice v talianskom Ríme, kde ležia ukrajinské deti, ktoré utiekli pred vojnou v rodnej krajine. Herečka sa totiž dlhodobo venuje humanitárnym projektom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 03:54