Ruský vojakTwitter/lucas llach
StoryEditor

Nechutné zverstvo: Ruský vojak mal natočiť video, ako znásilňuje ročné dieťa. Zatkli ho

vaniDnes11.04.2022., 11:00h
V sobotu v Rusku zadržali dvadsaťpäťročného ruského vojaka Alexeja Byčkova, ktorý sa natočil pri tom, ako sexuálne zneužíva ročné ukrajinské dieťa.
Lajkuj Brainee.sk na

O jeho zadržaní informoval server The Insider s odkazom na stanicu Vot Tak. O deň skôr bolo na Twitteri zverejnené vlákno s videom, kde Byčkov hovorí o natáčaní „divokého videa“.

Byčkov by mal pochádzať z Krasnodarského či Stavropolského kraja, v tom sa dostupné informácie rozchádzajú. Svojimi zvrhlosťami sa mal podľa užívateľov na Twitteri chváliť na vlastnom telegramovom kanáli, píše portál iDNES.cz.

Nechutný zločin

Zhrozenie nad Byčkovovými činmi neskrývajú novinári či experti, ktorí o zverstvách ruskej armády pravidelne informujú. Reportéri Insideru videá videli a popísali, že batoľa zneužíval predmetom. Ročnému dieťaťu mal do zadku strkať kefku na riasy.

Byčkov, ktorý je ročník 1997, navyše 8. marca 2022 dostal pokutu za prevoz detí bez sedačky, auto patrilo Anastasiji Cekresovej. Práve ona po vzhliadnutí videí cez víkend upozornila políciu. Potom bol zadržaný.

Na hrozný čin reagoval na Twitteri už aj expert na východnú Európu a niekdajší líder nadácie Heinrich-Böll-Stiftung Sergej Sumlenny. „Zverejnil znásilnenie ročného dieťaťa, to si človek potom ani nechce predstavovať, čo robia, keď sú kamery vypnuté,“ napísal v sobotu na Twitter.

Podľa Insidera video s ročným bábätkom nie je jediné, na ktorom Byčkov predvádza svoje sexuálne deviácie. Svoj telegramový kanál má plný záberov svojich sexuálnych deviácií.

Niekoľko ďalších videí bolo zverejnených na VKontakte, kde sa tiež dopúšťa násilia na deťoch. Na iných Byčkov predvádza svoje genitálie.

Jeden z užívateľov VKontakte, ktorý zverejnil podrobnosti o vojakovi, uviedol, že svojim priateľom a kolegom nahral video so zneužívaním detí. V nedeľu agentúra Nexta uviedla, že Byčkov natočil video, aby ho predal na dark webe.

Podľa zverejnených informácií Byčkov slúžil na predmestí Pskova vo vojenskej jednotke číslo 64044. Podľa predsedu Rady veteránov 76. gardovej divízie výsadkových síl Jurija Sosedova sa vojny na Ukrajine zúčastňujú všetky vojenské formácie Pskovskej oblasti.

Vraždy detí

Ukrajinský Úrad najvyššieho prokurátora v nedeľu informoval, že už v dôsledku ruskej agresie na Ukrajine zomrelo 177 detí. Zranených ich bolo viac ako 513. Úrad upozorňuje, že čísla nie sú konečné, a to aj kvôli tomu, že mnoho miest a obcí je stále okupovaných ruskou armádou.

„Pri evidencii vojnových zločinov spáchaných v osadách, ktoré boli oslobodené od okupantov, sa zistilo, že 4. marca 2022 v meste Nezhin, šiel 14-ročný chlapec a jeho brat do obchodu. Okupanti ich však okradli. Chlapci začali utekať, ale boli strelení do chrbta ruskými vojakmi z automatických zbraní. Na mieste zomrel 14-ročný chlapec a jeho brat bol zranený,“ uviedol úrad na Telegrame, kde uviedol aj ďalšie prípady.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 04:15