PrezidentFacebook/Emy Leompescu
StoryEditor

Všetky Putinove deti. Kam zmizla utajovaná dcéra Luiza?

Lukáš Kovalčík07.03.2022., 13:00h
Luiza Rozova už niekoľko mesiacov nie je aktívna na Instagrame. Predtým bola hviezdou tejto sociálnej siete.
Lajkuj Brainee.sk na

Vladimir Putin sa počas vojny na Ukrajine údajne ukrýva v bunkri. Ruský vodca vraj okrem seba v „podzemnom meste“ na Sibíri ukryl aj svojich rodinných príslušníkov.

O Putinových deťoch sa toho vie však málo. Ruský prezident si svoje súkromie dlhodobo dôkladne stráži, a odmieta o ňom hovoriť.

Všetky Putinove deti

Z toho mála, čo vieme, je však známe, že Putin má dve priznané dcéry. Katerinu a Mariu. 

Najstaršia z Putinových detí má 36 rokov a je lekárkou, o rok mladšia Katerina je zase vedkyňa a bývalá akrobatická tanečníčka.

Treťou má byť „utajovaná dcéra“ Luiza Rozova, ktorá Putinovi akoby z oka vypadla. Pri pohľade na ňu totiž len ťažko uveriť, žeby neboli jedna krv. Luzia sa mala narodiť vďaka romániku ruského vodcu s bývalou upratovačkou Svetlanou Krivonogikh. Tá je dnes milionárkou a podľa dostupných informácii žije v Monaku.

Luiza Rozova bola donedávna instagramovou hviezdou. Jej profil sledovalo viac ako 100 000 followerov. Mladá žena pútala pozornosť najmä fotografiami plnými luxusu a drahého oblečenia.

V októbri 2021 si Luiza ešte užívala pozornosť fanúšikov, no už onedlho prestala byť aktívna na sociálnych sieťach. „Môj život stagnoval, som veľmi vďačná za možnosť byť v centre pozornosti, aby ľudia počuli o mojom účte na Instagrame,“ reagovala v tom čase. Dokonca vraj pracovala na vlastnej módnej značke.

Všetky Putinove deti nájdeš v našej galérii.

​Avšak po tom, ako postupne začal konflikt na Ukrajine eskalovať až do desivých rozmerov vojny, ju ľudia na sociálnych sieťach začali bombardovať so žiadosťami, aby svojmu otcovi dohovorila v tom, aby prestal útočiť na Ukrajinu.

Niektorí ju v komentároch nazývali aj dcérou monštra a inými nelichotivými nálepkami. Pravdepodobne kvôli tomu sa Luiza v posledných mesiacoch z Instragramu vyparila. Už skôr, keď ju mnohí fanúšikovia žiadali o potvrdenie toho, že je Putinovou dcérou, boli jej vyjadrenia hmlisté a nejasné.

Dlho sa špekuluje aj nad tým, že okrem týchto troch dcér by mohol mať Putin aj ďalšie deti. O tých sa hovorí v súvislosti s jeho údajnou milenkou Alinou Kabaevovou.

Vraj je otcom jej dvoch chlapcov, dvojčiat. To, koľko detí naozaj Vladimir Putin má, zostáva stále nejasné.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 07:50