Novorodenec v lietadleTwitter/BNN Africa
StoryEditor

Scéna ako z hororu: Žena počas letu tajne porodila, dieťa nechala v odpadkovom koši

iDnes05.01.2022., 12:00h
Pravidelná kontrola lietadla, ktoré pristálo na Mauríciu, priniesla zamestnancom letiska šokujúci nález.
Lajkuj Brainee.sk na

Lietadlo spoločnosti Air Mauritius, ktoré priletelo z Madagaskaru, pristálo na medzinárodnom letisku Sira Seewoosagura Ramgoolama 1. januára.

V odpadkovom koši na toalete lietadla však čakalo na zamestnancov niečo, čo si nevedeli predstaviť, ani v tých najhorších nočných morách. V smetiaku sa nachádzalo bábätko.

Žena tajne porodila

Matku, ktorá počas letu potajomky porodila, polícia zatkla. Chlapček je zdravý a v starostlivosti zdravotníkov.

Chlapček sa narodil počas samotného letu, nikto si však nič nevšimol. Krátko po pristátí ho objavili až zamestnanci Air Mauritius a odovzdali ho zdravotníkom. Zdravotne je na tom dobre, píše server BBC.

​Policajti priviedli k výsluchu dvadsaťročnú ženu z Madagaskaru. Tá najskôr poprela, že by bolo dieťa jej, vynútená lekárska prehliadka ale potvrdila, že je skutočne čerstvo po pôrode. Žena je teraz v nemocnici pod policajným dohľadom.

Policajti budú ženu, ktorá mala na Mauríciu dvojročné pracovné vízum, po prepustení z nemocnice vypočúvať. Hrozí jej obvinenie z opustenia novorodenca.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 01:45