Adam RužičkaInstagram/Adam Ružička
StoryEditor

VIDEO Fiasko slovenského hokejistu Ružičku. Na Instagram zdieľal narysovanú bielu čiaru, jeho klub z NHL mu dal hneď stopku

TASR24.02.2024., 09:45h

Slovenský hokejista Adam Ružička pravdepodobne predčasne skončí v klube zámorskej NHL Arizona Coyotes. Za všetko môže kontroverzné video, ktoré zdieľal na sociálnej sieti.

Lajkuj Brainee.sk na

Klub ho niekoľko hodín po kontroverznom videu umiestnil na nepodmienenú waiver listinu s cieľom ukončiť jeho kontrakt. Slovenský útočník predtým na sociálnej sieti zverejnil video, na ktorom ho je vidieť za tanierom s neznámym bielym práškom. Podľa jeho výrazu tváre nebol ani úplne pri zmysloch.

image

Taylor Swift drží Slafkovského dres, fanúšikovia šaleli. Prípadu sa musela chytiť polícia, ktorá ich schladila

V NHL sa mu prestalo dariť

Predstavitelia klubu z Arizony zatiaľ nechceli situáciu bližšie komentovať. Dvadsaťštyriročný Ružička sa do Arizony presťahoval koncom januára z Calgary Flames, keď si ho Coyotes stiahli z waiver listiny. V tíme nového zamestnávateľa nastúpil iba na tri zápasy bez bodového zisku, v uplynulých dvoch dueloch bol iba na tribúne.

Pred prestupom hral väčšinou až vo štvrtom útoku Flames, v ktorých drese počas tejto sezóny nazbieral tri góly a šesť asistencií v 39 zápasoch. V kanadskom klube celkovo počas štyroch rokov odohral 114 duelov s bilanciou 14 góly a 26 asistencií. Calgary ho draftovalo v roku 2017 zo štvrtého kola.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 03:55