14-ročný Hugo Millan, 14-ročný Hugo Milan zomrel v nedeľu po tom, čo ho zasiahol iný jazdec počas pretekovtwitter.com
StoryEditor

Tragická smrť mladého športovca: Na pretekoch v Španielsku zahynul iba 14-ročný nádejný talent

Radka Rosenbergová26.07.2021., 11:23h
Tento rok ide už o druhú smrteľnú nehodu. Na konci mája po zrážke zomrel 19-ročný švajčiarsky motocyklista Jason Dupasquier.
Lajkuj Brainee.sk na

Hugo Millan, 14-ročný španielsky jazdec na motocykli, zomrel v nedeľu po tom, čo ho podľa agentúry Associated Press zasiahol iný jazdec počas pretekov Európskeho pohára talentov na okruhu MotorLand Aragon Circuit.

Tínedžer bol účastníkom smrteľnej kolízie v MotorLand Aragon. Domáci pretekár stratil na okruhu stabilitu a spadol z motorky priamo na trať, kde sa mu už nedokázal vyhnúť jeden z protivníkov. „Aj keď sa niekoľko jazdcov dokázalo vyhnúť Millanovi, napriek tomu ho zrazil ďalší pretekár Oleg Pawelec.“

Na mieste ho okamžite ošetrili lekári. Mladého športovca previezli vrtuľníkom do nemocnice, kde však svojim zraneniam podľahol. „Budeme si ťa vždy pamätať pre tvoj úsmev, veľké srdce a profesionalitu,“ uviedla na svojom twitteri jazdecká škola Cuna de Campeones, kde trénoval. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 09:35